powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

ΤΡΙΑΔΑ ΓΙΑ ΤΑΜΕΙΟ!!!

Καλησπέρα σας! Σήμερα θα προτείνω και θα αναλύσω μια τριάδα, που μακάρι να μας πάει ταμείο!!!
Έχουμε και λέμε:

INTER - PARMA

Η γηπεδούχος ομάδα πάει από το κακό στο χειρότερο! Την προηγούμενη αγωνιστική έχασε με 2-1 από το Κίεβο, αλλά ήρθε λίγο να ανεβάσει την ψυχολογία της ομάδας η νίκη απέναντι στη Τβέντε, με 1-0, την Τετάρτη που μας πέρασε για τους ομίλους τους Champions League. Στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην 6η θέση με 20 βαθμούς και τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές έχει δύο ισοπαλίες και δύο ήττες! Δεν πάει άλλο αυτή η κατρακύλα για μία τέτοια ομάδα. Σήμερα έχει να αντιμετωπίσει μέσα στο γήπεδο της μία μέτρια ομάδα, που βρίσκεται στην 14η θέση με 15 βαθμούς και στα εκτός δεν τα πάει και πολύ καλά, αφού πριν δύο αγωνιστικές δυσκολεύτηκε να κερδίσει την Μπάρι που βρίσκεται στον πάτο της Serie A.

Απουσίες για Ίντερ: Coutinho, Chivu, Mariga, Julio Cesar, Milito, Maicon, Obi, Samuel, Suazo, Mancini, Eto'o
Απουσίες για Πάρμα: Paloschi, Galloppa, Morrone, Marques
Παράδοση: (4-1-0)

Εκτίμηση: 1
Απόδοση: 1.66 Bet365


NEWCASTLE - CHELSEA

Οι φιλοξενούμενοι δεν τα πάνε καθόλου καλά! Τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έχουν τρεις ήττες και μόνο μία νίκη. Πλέον, βρίσκονται στην 3η θέση με 28 βαθμούς και ένα παιχνίδι λιγότερο. Από την άλλη, οι ανθρακωρύχοι, βρίσκονται στην 12η θέση με 18 βαθμούς και μετράνε στην έδρα τους τρεις ήττες, δύο ισοπαλίες και μόνο δύο νίκες. Δεν τα πάνε καθόλου καλά μέσα στο σπίτι τους και σήμερα πιστεύω, πως απέναντι στη Τσέλσι, η οποία θέλει να πάρει και πάλι πίσω τα ινία της Premier League, θα αυξήσουν τις ήττες τους.

Απουσίες για Νιουκάστλ: Ryan Taylor, Ben Arfa, Steve Harper, Dan Gosling
Απουσίες για Τσέλσι:  Essien, John Terry, Frank Lampard, Yossi Benayoun, Yuri Zhirkov
Παράδοση: (1-1-3)

Εκτίμηση: 2
Απόδοση: 1.66 Bet365


ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Να η ευκαιρία του Παναθηναϊκού να πάρει τα ινία της Superleague, έπειτα από την γκέλα του Ολυμπιακού μέσα στο ΟΑΚΑ, με το να σκοράρει ο Μπλάνκο στο 90'. Δεν πρέπει να υπάρξει και δεύτερη απώλεια βαθμών, απέναντι σε μία μέτρια Κέρκυρα, η οποία βρίσκεται στην 10η θέση με 13 βαθμούς. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, έπειτα το 0-3 από την Μπαρτσελόνα, καλείται να πάρει την πρώτη του νίκη στο πρώτο του ελληνικό παιχνίδι και να δείξει τις ικανότητες του.

Απουσίες για Παναθηναϊκό: Λέτο, Γκοβού
Απουσίες για Κέρκυρα: -
Παράδοση: (1-0-0)

Εκτίμηση: 2
Απόδοση: 1.66 Bet365



Καλή τύχη να έχουμε!!!


TsiRi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου