powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

ΠΡΩΤΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ!!!

Καλημέρα σας! Χθες, τα πήγε πολύ καλά ο CaptaiN, αφού έπιασε το διπλό στο τένις με απόδοση 3.20!
Σήμερα, θα αναλύσω τρία παιχνίδια από Bundesliga. Πάμε να τα δούμε.





ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ - ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ

Η γηπεδούχος την προηγούμενη αγωνιστική δέχτηκε την ολική συντριβή από την Στουτγάρδη με 6-0! Η χειρότερη χρονιά της Βέρντερ μετά από πολλά χρόνια, αφού βρίσκεται στην 11η θέση με μόλις 14 βαθμούς και οι ήττες της είναι βαριές. Απόψε θέλει να επιστρέψει στις νίκες, αλλά δείχνει να είναι δύσκολο, αφού θα απουσιάζουν από την άμυνα οι Νάλντο, Φριτς και Μπένις, ενώ αμφίβολοι είναι οι Αρναούτοβιτς και Μπάργκφρεντε. Από την άλλη μεριά, η φιλοξενούμενη ομάδα τα πηγαίνει περίφημα με τον εξαιρετικό Φάνη Γκέκα, ο οποίος σκοράρει ακατάπαυστα. Η ομάδα της Φρανκφούρτης παραμένει αήττητη εδώ και έξι αγωνιστικές, οπότε δίκαια βρίσκεται στην 4η θέση με 19 βαθμούς. Εκτός έδρας, είναι φωτιά, αφού από κάθε γήπεδο που περνάει "χαρίζει" αρκετά γκολ, γι' αυτό δικαιολογημένα έχει την δεύτερη καλύτερη επίθεση στη Bundesliga. Τέλος, ο Μίχαλε Σκίμπε δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους Κρις και Μάιερ.


Παράδοση: 3-0-2

Εκτίμηση: Και οι δύο ομάδες έχουν καλές επιθέσεις, οι άμυνες και των δύο είναι μέτριες (ειδικά της Βέρντερ), οπότε πιστεύω από νωρίς θα μπούνε δύο γκολάκια. Θα πάω με το OVER 1.5 GOALS ΣΤΟ Ά ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Απόδοση: 2.37 Bet365


ΚΑΙΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ - ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ

Η γηπεδούχος πάει απ' το κακό στο χειρότερο, αφού βρίσκεται αρκετά χαμηλά με 10 βαθμούς. Μετράει μόλις μία νίκη στα τελευταία εννιά παιχνίδια της. Την προηγούμενη αγωνιστική έχασε 3-1 από την Λεβερκούζεν, με τον κεντρικό της αμυντικό τον Ντικ να τραυματίζεται στο πρώτο ημίχρονο, ενώ είχε επιστρέψει μετά από έναν παλιότερο τραυματισμό. Τέλος, εκτός από τον Ντικ θα λείψουν οι Σίμουνεκ και Αμρί. Από την άλλη πλευρά, η Στουτγάρδη διέλυσε την Βερντερ με 6-0 και τα πάει περίφημα, αφού στα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια μετράει μόνο μία ήττα. Είναι σε ισοβαθμία με την Καιζερσλάουτερν, αλλά οι παίχτες της φιλοξενούμενης δείχνουν να πατάνε πολύ καλύτερα μέσα στο γήπεδο. Τέλος, η γηπεδούχος, όπως και η Βέρντερ, έχουν τις χειρότερες άμυνες στο πρωτάθλημα.

Παράδοση: 0-1-0

Εκτίμηση: Η Στουτγάρδη έχει τρομερή ψυχολογία και θέλει να απομακρυνθεί από τον πάτο της Bundesliga και να πάρει την πρώτη εκτός έδρας νίκη. Θα πάω με το 2.


Απόδοση: 2.25 Bet365


ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

Η γηπεδούχος πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και τώρα τελευταία κάνει πολύ κακές εμφανίσεις. Την προηγούμενη αγωνιστική έχασε από την Σάλκε 3-0, ενώ στα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια έχει δεχτεί δέκα γκολ! Ο προπονητής τους είπε να αλλάξουν τακτική και να παίξουν πιο αποφασισμένα και χωρίς λάθη. Ο μοναδικός απών θα είναι ο Ρότενμπαχ στο κέντρο! Από την άλλη μεριά, η Λεβερκούζεν τα πάει εξαιρετικά, αφού βρίσκεται στην 3η θέση με 21 βαθμούς και εκτός έδρας μετράει τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Τέλος, από το αποψινό παιχνίδι θα λείψουν και πάλι οι Μπάλακ, Χίπια και Κίσλινγκ.

Παράδοση: 0-0-0


Εκτίμηση: Η Σαν Πάουλι κάθε φορά μέσα στην έδρα της σκοράρει, όπως και η Λεβερκούζεν κάθε φορά στα εκτός έδρας σκοράρει, οπότε καταλήγω στο OVER 2.5 GOALS.


Απόδοση: 2.00 Bet365

Καλή Τύχη!!!




TsiRi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου