powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Επιστροφή στις νίκες για Ρεν!

Καλησπέρα από το παγωμένο Φράιμπουργκ!
Σήμερα γέμισε η πόλη από τους μεθυσμένους φιλάθλους της Ντόρτμουντ. Μεθυσμένοι όχι μόνο από τις μπύρες που είχαν στα χέρια τους, αλλά κι από τη φετινή αγωνιστική απόδοση της ομάδας τους, η οποία φέτος παίζει την καλύτερη μπάλα της Μπουντεσλίγκα. Αν θα κερδίσει σήμερα, δεν το ξέρω. Γιατί λογικά κάποτε θα χάσει. Πάντως μπάλα θα παίξει.
Δεν μας την έκανε τη χάρη χθες η Ντύσσελντορφ. Δεν πειράζει. Ακολουθούμε το Χ της μέχρι να έρθει, διπλασιάζοντας το ποσό στοιχηματισμού. Αντιστοίχως σήμερα θα μπορούσαν να παιχτούν τα Χ των Ριντ, Αννόβερου, Φένλο, Νανσύ, Μάιντς, Φράιμπουργκ, Μάδεργουελ, Χιμπέρνιαν, Σέλτικ και πολλά άλλα. Από τους υπόλοιπους αγώνες μπορούν τη νίκη Σίβασπορ, Φίτεσσε και Αμπερντίν. Χρειάζεται τη νίκη η Φλαμένγκο. Λογικά εύκολα Μάντσεστερ και Σάλτσμπουργκ. Πάμε τώρα και σε έναν αγώνα που έχω ξεχωρίσει.

STADE RENNAIS - BREST

Γειτονικό ντέρμπι της Βρετάνης. Η Ρεν έβγαλε ένα δύσκολο πρόγραμμα 4 αγώνων, απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους, έπαιξε καλά, αλλά συγκέντρωσε μόλις 2 βαθμούς. Η νεοφώτιστη Μπρεστ είναι στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας 2 βαθμούς περισσότερους από τη Ρεν. Αναμένω τη Ρεν, που παίζει εξαιρετική μπάλα τελευταία, να κερδίσει εύκολα τη νεοφώτιστη, η οποία είναι ήδη πολύ ψηλά στη βαθμολογία.

Εκτίμηση: 1
Απόδοση: 1.86 Betfair




Caesar

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου