powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

CHAMPIONS LEAGUE ΤΕΤΑΡΤΗΣ...

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Μία στις τρεις προβλέψεις είχαμε τη χθεσινή μέρα, μιας και η Tottenham έβαλε και τρίτο γκολ, λίγο πριν το τέλος του αγώνα και έσπασε το 2-3 γκολ που είχαμε δώσει. Για τη Barcelona τι να πει κανείς! Δεν μπόρεσε να επικρατήσει της Κοπεγχάγης και έμεινε στο 1-1, σκορ που διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο. Πάμε στη σημερινή μέρα, τώρα, με τους υπόλοιπους αγώνες του Champions League, ελπίζοντας να είμαστε περισσότερο τυχεροί στις επιλογές μας:

CHELSEA - SPARTAK MOSCOW

Αγώνας για τον 6ο όμιλο του Champions League, με τη γηπεδούχο να βρίσκεται μόνη πρώτη στον όμιλο με 9 βαθμούς, έχοντας το 3/3. Απόψε, κόντρα στους μαχητικούς Ρώσους θέλουν να κλειδώσουν την πρωτιά στον όμιλο. Συγκράτηση δυνάμεων λογικά, έπειτα από κάποιο σημείο θα θέλουν να κάνουν οι γηπεδούχοι, μιας και αγωνίζονται στο Anfield με τη Liverpool την ερχόμενη Κυριακή. Από την άλλη, η Spartak Moscow, η οποία έχει ήδη μαζέψει 6 βαθμούς, θέλει να αποδείξει στους Άγγλους πως δεν ήταν τόσο κακή, όσο δείχνει το εύκολο 0-2 την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της. Αρκετά τους φοβάμαι για έκπληξη τους Ρώσους απόψε, μιας και οι γηπεδούχοι μπορεί και να επαναπαυτούν στις τρεις νίκες που έχουν μέχρι τώρα και να μπουν πιο χαλαροί στο παιχνίδι. Θα πάω, λοιπόν, με την επιλογή των 2-3 τερμάτων που τη θεωρώ ασφαλέστερη επιλογή.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2-3 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.10 Bet365


SHAKHTAR DONETSK - ARSENAL

Η δεύτερη του 8ου ομίλου Shakhtar Donetsk (6 βαθμοί), έρχεται αντιμέτωπη απόψε στην έδρα της, με την πρώτη του ομίλου Arsenal (9 βαθμοί). Η ουκρανική ομάδα θέλει απόψε να τουλάχιστον να μην ηττηθεί, έτσι ώστε να παραμείνει στη δεύτερη θέση του ομίλου, που οδηγεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Εκτός για τους φιλοξενούμενους οι Cesc Fabregas και Robin van Persie, Andrei Arshavin, ενώ ο Arsene Wenger θα παρατάξει την ομάδα, γενικότερα με αρκετές αλλαγές. Γιατί όχι, λοιπόν, μια ισοπαλία, η οποία σίγουρα θα βολέψει και τις δύο ομάδες;

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: X
ΑΠΟΔΟΣΗ: 3.25 Bet365


PARTIZAN - BRAGA

Στο έτερο παιχνίδι του 8ου ομίλου, η Parizan υποδέχεται την ομάδα της Braga, σε ένα παιχνίδι ''τελικό'' και για τις δύο ομάδες. Όπως όλα δείχνουν, πρόκειται για τις δύο ομάδες που θα παλέψουν για την τρίτη θέση, η οποία οδηγεί στο Europa League. Οι πρωταθλητές Σερβίας θα επιδιώξουν απόψε να πάρουν την πρώτη τους νίκη σε παιχνίδι ομίλου Champions League. Μηδέν βαθμοί για την Partizan προς το παρών στη διοργάνωση, αφού έχασε και την προηγούμενη αγωνιστική στην Πορτογαλία, από την αποψινή της αντίπαλο και σίγουρα θα επιδιώξει να κάνει σεφτέ απόψε, απέναντι στην έτερη πρωτάρα της διοργάνωσης. Από την άλλη, η πορτογαλική ομάδα συνεχίζει να προβληματίζει και δεν θυμίζει σε τίποτα την περσινή ομάδα που τερμάτισε δίκαια στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, κάτι που φαίνεται και από τη μέχρι τώρα πορεία της στο εγχώριο πρωτάθλημα. Σειρά της Partizan, λοιπόν, απόψε για τους τρεις βαθμούς της νίκης.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1
ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.40 Bet365

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε...




Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου