powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

LDU Quitoooooooo!!!

Καλησπέρα!
Μικρό το αγωνιστικό πρόγραμμα, αλλά υπάρχουν κάποιες ευκαιρίες. Δύσκολα θα χάσει η Σάντος Λαγκούνα, μπορεί τη νίκη η Πατσούκα, πολύ εύκολα η Μακάμπι. Η μεγαλύτερη ευκαιρία της ημέρας είναι όμως, η νίκη της Λίγκα Ντεπορτίβο Ουνιβερσιτάριο ντε Κίτο! 
Σε υψόμετρο 3000 μέτρων, στην πρωτεύουσα του Εκουαδόρ θα αναμετρηθούν απόψε το βράδυ η τοπική ομάδα, απέναντι στους Αργεντίνους της Ιντεπεντιέντε. Η Κίτο πολύ δυνατή εντός έδρας. Το υψόμετρο είναι υπέρ της, με τις αντίπαλες ομάδες να ''σκάνε'' μετά το 60'. Έχει μεγαλύτερη εμπειρία σε αντίστοιχες διοργανώσεις τα τελευταία χρόνια και κατάφερε να κρατήσει και τους διεθνείς της να μην λάβουν μέρος στο φιλικό παιχνίδι του Εκουαδόρ με τη Βενεζουέλα.
Από την άλλη, η Ιντεπεντιέντε με το ζόρι παίζει τους τελευταίους αγώνες. Δε βλέπεται η ομάδα. Είδα προσωπικά τον εκτός έδρας αγώνα στην Τολίμα (2-2). Άνετα έληγε 6-1. Ειδικά μετά το 60' οι Αργεντίνοι δεν μπορούσαν να τρέξουν.Το 1ο πέναλτι-γκολ μόνο ο διαιτητής το είδε για πέναλτι και το 2ο γκολ της ισοφάρισης το έβαλαν με κεφαλιά από στημένη φάση, από εκτέλεση ανύπαρκτου φάουλ (!!!) από το ύψος της σέντρας και ενώ η Τολίμα έχανε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη. Το ότι θα κερδίσει σήμερα η Κίτο είναι σίγουρο. Το θέμα είναι αν θα κατάφερε να κερδίσει και με μεγάλη διαφορά τερμάτων, καθώς ακολουθεί και ο επαναληπτικός στην Αργεντινή.

LDU QUITO - INDEPENDIENTE

Εκτίμηση: 1
Απόδοση: 1.50 Betfair


VALUE BET

LDU Quito HC1 (HC 0:1)   Bet365 2.20
LDU Quito HC1 (HC 0:2)   Bet365 4.33
LDU Quito HC1 (HC 0:3)   Bet365 8.50







Caesar

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου