powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Πήρε μπρος η μηχανή του Μάγκατ! Τέλος στο σερί της Ντόρτμουντ!

Καλησπέρα από το χιονισμένο Φράιμπουργκ!
Έχουμε καιρό να τα πούμε, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά του Betrace για τις σωστές εκτιμήσεις τους. Δυστυχώς τα αγαπημένα μας πρωταθλήματα από τη Λατινική Αμερική τελείωσαν και θα αναγκαστούμε να ασχοληθούμε με αγώνες της Γηραιάς Ηπείρου, στις περισσότερες χώρες της οποίας επικρατεί κακοκαιρία. Αρκετούς αγώνες περιλαμβάνει το σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα. Κερδίζει η Άρσεναλ, αλλά δεν αξίζει η απόδοση, μπορούν τη νίκη  Βόλφσμπουργκ, Άστον Βίλλα, Ρεν και Οσέρ. Φτάνει στο τέλος του το σερί της Ντόρτμουντ. Βασικό μας ποντάρισμα θα είναι η ομάδα του Μάγκατ.

SCHALKE - KÖLN

Η Σάλκε, όπως όλες οι ομάδες του Μάγκατ, αργούν, άλλα την κατάλληλη στιγμή κάνουν το σερί τους. Η ομάδα του Μάγκατ έρχεται από 8 αγώνες σε Γερμανία και Ευρώπη, με μόλις μια ήττα και μια ισοπαλία και το σημαντικότερο είναι ότι σε αρκετούς έχει κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, μετά την τραγική αμυντική λειτουργία των πρώτων αγωνιστικών. Η Κολωνία από την άλλη είναι από τα φαβορί για υποβιβασμό. Πολύ μέτρια ομάδα, με τον Ποντόλσκι παίχτη - βαρόμετρο. Δυστυχώς όμως, σήμερα θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Ποντόλσκι και Νοβάκοβιτς (βασικοί επιθετικοί). Κάθε άλλο αποτέλεσμα πέρα του άσσου θα είναι έκπληξη.

Εκτίμηση: 1
Απόδοση: 1.53 Bet365


VALUE BETS

WOLFSBURG - HOFFENHEIM

Το πρόβλημα της Βόλφσμπουργκ φέτος είναι ο προπονητής της, Στηβ Μακ Λάρεν, ο οποίος παρατάσσει την ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο πιο συντηρητικά, απ' ότι είχε συνηθήσει η Βόλφσμπουργκ τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα να μην έρχονται οι νίκες. Είναι ανώτερη ομάδα από τη Χοφενχάιμ και ο άσσος αξίζει.

Εκτίμηση: 1
Απόδοση: 2.20 Bet365


FRANKFURT - DORTMUND

Σε μεγάλη φόρμα η Ντόρτμουντ. Προέρχεται από την υπερπροσπάθεια στη Σεβίλλη, όπου έφερε 2-2 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Europa League. Η Φρανκφούρτη φέτος παίζει πολύ καλά, ακόμα κι όταν χάνει. Κι αν ο Γκέκας αξιοποιούσε περισσότερες ευκαιρίες, τότε θα ήταν ψηλότερα στη βαθμολογία. Στη Φρανκφούρτη τελειώνει το σερί της Ντόρτμουντ!

Εκτίμηση: 1X
Απόδοση: 5.00 / 3.80 Bet365




Caesar

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου