powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

FOOTBALL LEAGUE...!!!

Καλημέρα σε όλους! Άτυχοι ήμασταν την προηγούμενη φορά, καθώς ενώ επαληθεύτηκε με ευκολία το ποντάρισμα πόντων του Γιάννη Μπουρούση, το Τριεστίνα - Τορίνο έμεινε στο 0-1, με την Τορίνο να χάνει κλασικές ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ και να μην επιβεβαιώνει εν τέλει το ποντάρισμά μας στα 2-3 γκολ.

ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Εμβόλιμη αγωνιστική στη Football League, με τον Ιωνικό να αντιμετωπίζει στη Νίκαια τον πρωτοπόρο Παναιτωλικό. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τέσσερις συνεχόμενες λευκές ισοπαλίες και σήμερα το μεσημέρι θα προσπαθήσουν να αποσπάσουν άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα. Διαθέτουν καλή έδρα και μόλις μία φορά φέτος έχουν φύγει με μηδενική συγκομιδή βαθμών από το γήπεδό τους. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Αγρινίου προελαύνει στην κατηγορία, δείχνοντας ότι θα είναι η μία από τις δύο ομάδες που θα προβιβαστούν απευθείας στα μεγάλα σαλόνια της της Superleague. Σε 13 αγωνιστικές μόλις 1 ήττα και 2 ισοπαλίες, είναι ένας πάρα πολύ καλός απολογισμός για τους Αγρινιώτες, οι οποίοι θέλουν να συνεχίσουν να βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας. Απόψε έχουν δύσκολο παιχνίδι, κόντρα στον πάντοτε μαχητικό Ιωνικό και θα επιδιώξουν τουλάχιστον να μην χάσουν το ματς. Καθαρά στοιχηματικά και ανεξαρτήτου αποτελέσματος, δεν πιστεύω ότι ο Ιωνικός θα μείνει μακριά από το γκολ για πέμπτη συνεχόμενη αγωνιστική. Έτσι, λοιπόν, καταλήγω στο παρακάτω ποντάρισμα:

EKΤΙΜΗΣΗ: IONIKOS OVER 0.5 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.60 Sportingbet


ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Στο γήπεδο της Φυλής, ο Θρασύβουλος υποδέχεται τον Πας Γιάννινα. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 12η θέση της βαθμολογίας και προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα από τον Πιερικό. Συνολικά αγνοούν τη νίκη τις τελευταίες 7 αγωνιστικές και απόψε θα προσπαθήσουν να κερδίσουν κάτι καλό στο γήπεδό τους. Στην αντίπερα όχθη, ο Πας Γιάννινα βρίσκεται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα και γνώρισε την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα μόλις την προηγούμενη αγωνιστική, στο εκτός έδρας ματς με τον Λεβαδειακό. Περιθώρια για νέα απώλεια βαθμών δεν έχει ο Πας και κατεβαίνει στην Αθήνα για να διεκδικήσει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Αναμένω να γίνει ένα ενδιαφέρον παιχνίδι με ευκαιρίες εκατέρωθεν και από τις δύο ομάδες. Δεν καταλήγω εύκολα σε σημείο και έτσι επιλέγω ως ασφαλέστερο ποντάρισμα τη ζώνη τερμάτων. Έτσι, λοιπόν:

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2-3 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.90 Sportingbet

Καλή τύχη σε κάθε σας επιλογή...!!! Αγωνιστικούς χαιρετισμούς...~


CaptaiN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου