powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

LEAGUE 1 & SUPERLEAGUE...!!!

Καλημέρα σας! Δυστυχώς για μας χθες, το γκολ της QPR στο 89', που διαμόρφωσε το τελικό 1-3 υπέρ της Γουότφορντ, μας χάλασε τα 2-3 τέρματα που είχαμε επιλέξει ως ποντάρισμα. Πλούσιο το σημερινό πρόγραμμα, πάμε να δούμε εν συντομία τι έχουμε ξεχωρίσει:

TRANMERE - LEYTON ORIENT

19η αγωνιστική στη League 1, με την Τρανμίρ να αντιμετωπίζει την Λέιτον Όριεντ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 19η θέση της βαθμολογίας και προέρχονται από την εντός έδρας ήττα από την Χάρτλπουλ. Από την άλλη πλευρά, η Λέιτον Όριεντ είναι αήττητη τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, βρίσκεται στην 20η θέση του βαθμολογικού πίνακα και θα προσπαθήσει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στο σημερινό ματς απέναντι στην Τρανμίρ. Ένα στατιστικό στοιχείο με οδηγεί στο ποντάρισμα που θα επιλέξω στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα της Τρανμίρ δεν έχει φέρει στους τελευταίους 5 αγώνες που έχει παίξει, σύνολο τερμάτων 2-3 γκολ. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στους 3 τελευταίους αγώνες της Λέιτον Όριεντ! Δεν πιστεύω πως αυτό το σερί των δύο ομάδων θα συνεχιστεί και σ' αυτήν την αγωνιστική και έτσι καταλήγω στην παρακάτω επιλογή:

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2-3 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.95 Bet365


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΑΡΗΣ

Προτελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου στη Superleague, με τον Ολυμπιακό Βόλου να υποδέχεται τον Άρη. Οι νεοφώτιστοι γηπεδούχοι πραγματοποιούν αξιόλογη πορεία μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Βρίσκονται στην 8η θέση της βαθμολογίας και εντός έδρας έχουν υποστεί μόνο μία ήττα, αυτή της δεύτερης αγωνιστικής από τον Εργοτέλη. Στην αντίθετη πλευρά, ο Άρης, του Έκτορ Ραούλ Κούπερ, συνεχίζει να προβληματίζει με τις εκτός έδρας εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα, καθώς μετά τη νίκη που είχε μέσα στην Τούμπα, μετρά τέσσερις συνεχόμενες ήττες σε τέσσερις αγώνες μακριά από το Χαριλάου. Η ψυχολογία των παικτών του Κούπερ είναι στο ζενίθ, έπειτα από τις νίκες τους στη Μαδρίτη επί της Ατλέτικο και στο Χαριλάου εναντίον του Αστέρα Τρίπολης. Ερωτηματικό αποτελεί το πως θα παρουσιαστεί σήμερα σε μία από τις δυνατότερες έδρες του πρωταθλήματος, απέναντι στον πάντα υπολογίσιμο Ολυμπιακό Βόλου. Αναμένω να γίνει ένα δυνατό παιχνίδι, το διπλό του Άρη με φοβίζει και έτσι θα σταθώ κι εδώ στο ποντάρισμα της ζώνης τερμάτων. Πιο συγκεκριμένα:

EKTIMHΣΗ: 2-3 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.00 Bet365



Καλή τύχη σε κάθε σας επιλογή...!!! Αγωνιστικούς χαιρετισμούς...~


CaptaiN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου