powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

MANCHESTER CITY - EVERTON...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους. Αρκετά καλά πήγαμε στοιχηματικά τις προηγούμενες μέρες στο blog, αφού όλοι οι συνεργάτες χάσαμε εν τέλει το απόλυτο, για μονάχα έναν αγώνα. Δευτέρα σήμερα και επιλογή μας θα είναι ο αγώνας της Manchester City με την Everton. Μετά την αναβολή τη χθεσινή μέρα του μεγάλου ντέρμπι κορυφής, μεταξύ της Chealsea και της Man. United, η έτερη ομάδα του Manchester θα έχει την ευκαιρία απόψε, με τυχόν νίκη, να ανέβει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, έστω και προσωρινά. Το έργο της μόνο εύκολο δεν θα είναι, αφού θα φιλοξενήσει την ομάδα της Everton που παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια καταφέρνει και φεύγει με το διπλό (2007: 0-2, 2008: 0-1, 2009: 0-2). Θα πάω με την έκπληξη του διπλού, λοιπόν, αφού αναμένω ο τίτλος του φαβορί να αγχώσει σχετικά την γηπεδούχο ομάδα και εν τέλει να μην τα καταφέρνει. Θα πάω και με την επιλογή του Χ στο ημίχρονο, αποτέλεσμα στο οποίο αρέσκεται πολύ η ομάδα του λιμανιού, γενικότερα στα παιχνίδια της, καθαρά στατιστικά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ / 2 ΤΕΛΙΚΟ
ΑΠΟΔΟΣΗ: 11.00 Bet365




Laftsis

1 σχόλιο:

  1. Ειναι δυσκολο διοτι: H Manchester City επικράτησε εκτός έδρας της West Ham με 1-3 και αν κερδίσει σήμερα θα περάσει μόνη πρώτη στη βαθμολογία(εχει μεγαλο κινητρο δλδ και ειναι σε καλη φορμα)
    Η Everton αναδείχθηκε ισόπαλη, χωρίς τέρματα, εντός έδρας με τη Wigan, φτάνοντας τα επτά παιχνίδια χωρίς νίκη. Αμφίβολος είναι ο βασικός μέσος Steven Pienaar, ενώ θα λειπει ο Mikel Arteta και ο Johnny Heitinga που μάλλον θ' απουσιάσει και πάλι λόγω τραυματισμού.

    Εγω παντως θα σας εμπιστευτω

    ΑπάντησηΔιαγραφή