powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

SERIE B' & SEGUNDA DIVISION ΣΑΒΒΑΤΟΥ...!!!

Καλημέρα σε όλους! Καλά ξεκίνησε το κουπόνι του τριημέρου, καθώς επαληθεύτηκε η χθεσινή μας πρόβλεψη στο Ντονκάστερ - Μίντλεσμπρο στα 2-3 γκολ! Πλούσιο όπως πάντα το πρόγραμμα του Σαββάτου, με πολλούς διαθέσιμους αγώνες προς στοιχηματισμό. Πάμε να δούμε τι έχουμε ξεχωρίσει από σήμερα:

VICENZA - TRIESTINA

20η αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Serie Β' με την Βιτσέντζα να υποδέχεται την Τριεστίνα. Στην 10η θέση της βαθμολογίας η Βιτσέντζα, που προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα από την Πεσκάρα. Η Τριεστίνα δεν μας έκανε την χάρη την προηγούμενη αγωνιστική στο εντός έδρας παιχνίδι της, καθώς την είχαμε ποντάρει στα 2-3 γκολ με την Τορίνο, σε ένα παιχνίδι που είχε πολλές ευκαιρίες από πλευράς φιλοξενούμενων, αλλά έμεινε εν τέλει στο 0-1. Έχω επιλέξει το συγκεκριμένο παιχνίδι, για να πετύχω αυτό που δεν πέτυχα την προηγούμενη φορά. 12 ολόκληρες αγωνιστικές χωρίς να έχει φέρει σύνολο τερμάτων 2-3 γκολ η Τριεστίνα, μου φαίνονται πάρα πολλές! Όπως έχω ξαναγράψει το ποντάρισμα στα 2-3 τέρματα, στατιστικά είναι το πιο κοινό που μπορεί να σκεφτεί κάποιος για ένα ποδοσφαιρικό αγώνα και θέλω να πιστεύω ότι αυτή τη φορά θα είμαστε πιο τυχεροί και θα επαληθευτεί η επιμονή μας και η επιλογή μας! Δεν νομίζω ότι χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση οπότε, λοιπόν, έχουμε:

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2-3 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.95 Bet365


CORDOBA - VALLADOLID

Αγώνας για την 17η αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Segunda Division. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την εκτός έδρα ήττα από την Μπέτις με 3-1 και βρίσκονται στην 17η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Μέτριες εμφανίσεις έως τώρα για την Κόρδοβα, η οποία αν θέλει να συνεχίσει να βρίσκεται στην κατηγορία πρέπει να παλεύει, ειδικά τον κάθε εντός έδρα αγώνα της. Έπειτα από πέντε αγωνιστικές, θα επιδιώξει να επιστρέψει στις νίκες απέναντι σε μία ομάδα που δεν επιδεικνύει κάτι το ιδιαίτερο έως τώρα μακριά από το γήπεδό της. Οι φιλοξενούμενοι της Βαγιαδολίδ ταξιδεύουν στην Κόρδοβα, μετά την εντός έδρας ήττα τους από την Νουμάνθια, με το εξωπραγματικό 4-5! Η ομάδα βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας και απόψε είναι υποχρέωσή της να κυνηγήσει ένα θετικό αποτέλεσμα για λόγους ψυχολογίας κυρίως και ανάτασης ηθικού. Στα εκτός έδρας παιχνίδια της δέχεται εύκολα το γκολ και αυτό είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα, αφού στις 4 τελευταίες αναμετρήσεις, μακριά από το γήπεδό της, έχει συγκεντρώσει μόλις ένα βαθμό. Και οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν για κάτι καλό και καθαρά στοιχηματικά πιστεύω πως μετά από τις βαριές ήττες από τις οποίες προέρχονται αμφότερες, θα έχουμε ένα πιο προσεκτικό παιχνίδι και από τις δύο πλευρές. Θεωρώ ότι η ζώνη τερμάτων και εδώ είναι ένα καλό ποντάρισμα. Αναλυτικότερα:

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2-3 GOALS
AΠΟΔΟΣΗ: 1.95 Bet365

Καλή τύχη σε κάθε σας επιλογή...!!! Αγωνιστικούς χαιρετισμούς...~




CaptaiN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου