powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

TEΛEYTAIA ΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΟ 2010 ΣΕ PREMIER LEAGUE & CHAMPIONSHIP!

Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία! Μετά από αποχή λίγων ημερών, λόγω διακοπών και ξεκούρασης, επιστρέφουμε σήμερα με προβλέψεις και ελπίζουμε να έχουμε την τύχη με το μέρος μας! Πάμε, λοιπόν, να δούμε τι έχουμε ξεχωρίσει για σήμερα Τετάρτη:

NOTTINGHAM FOREST - DERBY COUNTY 

Μετά το πέρας του μεγάλου χιονιά και την αναβολή πολλών αναμετρήσεων την προηγούμενη βδομάδα στην Αγγλία, απόψε, καιρού επιτρέποντος, θα διεξαχθεί η αναμέτρηση μεταξύ Νότιγχαμ και Ντέρμπι Κάουντι. Η Νότιγχαμ προέρχεται από την εντός έδρας νίκη με 3-0 απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας. Βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας και δεν έχει χάσει στο γήπεδό της τους τελευταίους δέκα αγώνες! Από την άλλη πλευρά η Ντέρμπι προέρχεται από συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα, συμπληρώνοντας αισίως 4 συνεχόμενες ήττες. Βρίσκεται στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα και απόψε σε μία δύσκολη έδρα θα προσπαθήσει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Όσο καλή έδρα και να έχουν οι γηπεδούχοι, προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα χάσει για πέμπτη συνεχόμενη αγωνιστική η Ντέρμπι και έτσι, λοιπόν, καταλήγω στο παρακάτω ποντάρισμα:

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: X2
AΠΟΔΟΣΗ: 1.80 Bet365


LIVERPOOL - WOLVES

Λίβερπουλ εναντίον Γούλβς απόψε στο Anfield! Οι κόκκινοι βρίσκονται στην 11η θέση της βαθμολογίας και απόψε κάθε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης απέναντι στη Γούλβς, η οποία βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας, θα θεωρηθεί καταστροφικό. Στον συγκεκριμένο αγώνα θέλω να σταθώ σε ένα ειδικό στοίχημα, το οποίο μου φαντάζει πολύ πιθανό να επαληθευτεί. Πιο συγκεκριμένα λοιπόν:

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: LIVERPOOL OVER 0.5 YELLOW CARDS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.61 Bet365


Καλή τύχη σε κάθε σας επιλογή...!!! Αγωνιστικούς χαιρετισμούς...~




CaptaiN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου