powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Α1 & SUPERLEAGUE!

Καλησπέρα σε όλους! Δεν μας έκανε το χατίρι χθες η Στουτγκάρδη, καθώς το γκολ που σημείωσε στο 80' διαμόρφωσε το τελικό 1-0. Σήμερα θα συνεχίσουμε έχοντας ξεχωρίσει ένα μπασκετικό και ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι από την Α1 και τη Superleague αντίστοιχα. Αναλυτικότερα, λοιπόν, έχουμε:

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ

Άλλη μία ήττα για την ομάδα του Κώστα Φλεβαράκη, την προηγούμενη αγωνιστική, από το Περιστέρι αυτή τη φορά με 68-61. Η ομάδα των Ιλισίων παραμένει στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα και σήμερα αν δεν καταφέρει να πάρει την πρώτη εντός έδρας νίκη της, μόνο με ένα θαύμα θα καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία. Όπως έχω αναφέρει και στο παρελθόν ο Ηλυσιακός είναι περισσότερο άτυχος στα αποτελέσματά του, παρά κακή ομάδα. Σε όλα τα παιχνίδια που πηγαίνουν στον πόντο και ο νικητής κρίνεται στο σουτ, ενώ είναι ντέρμπι καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, οι παίχτες του Ηλυσιακού δεν δείχνουν την αναμενόμενη ψυχραιμία στα τελευταία λεπτά και φεύγουν από το γήπεδο, έχοντας ως παρακαταθήκη μία ακόμα καλή αλλά όχι και ουσιαστική εμφάνιση. Από την άλλη πλευρά, ο Κολοσσός Ρόδου είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της επαρχίας. Βρίσκεται στην 6η θέση του πρωταθλήματος και προέρχεται από εντός έδρας νίκη επί του ΠΑΟΚ, μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα που έγινε στο Βενετόκλειο. Οι παίχτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου θα επιδιώξουν σήμερα να φύγουν με τη νίκη από το κλειστό των Ιλισίων, αποτέλεσμα που θα φέρει την ομάδα σε ακόμα καλύτερη βαθμολογική θέση, εν όψει του δεύτερου γύρου και διατηρώντας ταυτόχρονα το ηθικό της ομάδας στο ζενίθ. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα ποντάρω στο κίνητρο και την ανάγκη για τη νίκη που έχει ο Ηλυσιακός. Θεωρώ ότι οι γηπεδούχοι θα παλέψουν από την αρχή μέχρι το τέλος τον αγώνα και εν τέλει θα καταφέρουν έστω και με μισό πόντο να πάρουν το ροζ φύλλο, που θα τους δώσει παράλληλα και ανάσες ''ζωής'' για την παραμονή τους στην κατηγορία.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1
ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.50 Bet365


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΚΑΒΑΛΑ

Αγώνας που ολοκληρώνει την 18η αγωνιστική για την Superleague, με τον Παναθηναικό να υποδέχεται την Καβάλα στο άδειο, λόγω τιμωρίας, ΟΑΚΑ. Η νίκη είναι μονόδρομος για τους πράσινους, καθώς μετά την χθεσινή νίκη του Ολυμπιακού δεν θα ήθελαν σε καμία περίπτωση να του επιτρέψουν να ξεφύγει στη βαθμολογία. Η Καβάλα θα κατέβει απόψε στο ΟΑΚΑ, με οδηγό την περσινή της εμφάνιση και την επικράτησή της με 0-2. Αν και ο αγώνας κρύβει σίγουρα δυσκολίες, θεωρώ ότι ο Παναθηναικός θα φτάσει στην νίκη, όντας υποψιασμένος από την περσινή του ήττα, επιδιώκοντας παράλληλα να πάρει και μία ρεβανς και από πέρσι, αλλά και από τον πρώτο γύρο όπου είχε έρθει ισόπαλος με τους ''Αργοναύτες''. Θα επιλέξω τη ζώνη τερμάτων που πληρώνει σαφώς πολύ καλύτερα από τον άσσο. Έτσι, λοιπόν:

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2-3 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.95 Bet365

Καλή τύχη σε κάθε σας επιλογή...!!! Αγωνιστικούς χαιρετισμούς...~




CaptaiN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου