powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

AUSTRALIAN OPEN FINAL...!!! (ΚΥΡΙΑΚΗ 10:30)

      ~ ANDY MURRAY vs NOVAK DJOKOVIC ~

Έφτασε η ώρα για το μεγάλο τελικό του Αυστραλιανού όπεν μεταξύ του Άντι Μάρει και του Νόβακ Τζόκοβιτς. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι κανένας από τους δύο κορυφαίους τενίστες της παγκόσμιας κατάταξης δεν θα βρίσκεται σε τελικό Grand Slam μετά από αρκετά χρόνια. Ο Ραφαέλ Ναδάλ αποκλείστηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης από τον συμπατριώτη του Νταβίντ Φερέρ, ενώ ο Ρότζερ Φέντερερ αποκλείστηκε στον ημιτελικό από τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Όπως και να έχει, αυτή η μέρα ανήκει εξ' ολοκλήρου στον Μάρει και στον Τζόκοβιτς! Αυτοί είναι οι δύο μεγάλοι φιναλίστ, έχουν πραγματοποιήσει ένα εξαιρετικό τουρνουά, κρατώντας την απόδοσή τους σε σταθερά υψηλά επίπεδα και σήμερα θα παλέψουν για να κατακτήσουν το πρώτο μεγάλο τουρνουά της χρονιάς.

Ο Άντι Μάρει θα προσπαθήσει να πετύχει αυτό που δεν κατάφερε στον περσινό τελικό όπου ήταν και πάλι φιναλίστ, να κατακτήσει δηλαδή το τρόπαιο, το οποίο θα είναι παράλληλα και το πρώτο Grand Slam στην καριέρα του. Ο Άγγλος δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα στους τέσσερις πρώτους γύρους του τουρνουά, περνώντας εύκολα μέχρι τα προημιτελικά, χωρίς να έχει χάσει ούτε ένα σετ. Εκεί αντιμετώπισε τον Ουκρανό Ντολγκοπόλοφ, τον οποίο απέκλεισε δύσκολα με 3-1 σετ, ενώ μεγάλη μάχη έγινε και στον ημιτελικό απέναντι στον Νταβίντ Φερέρ, όπου κατάφερε και πάλι να επικρατήσει δύσκολα με 3-1 σετ, μετά από αγώνα διάρκειας τεσσάρων ωρών!

Στην αντίπερα όχθη, ο Νόβακ Τζόκοβιτς, θέλει να ξαναζήσει τις στιγμές του 2008, όταν σε ηλικία μόλις 20 ετών είχε καταφέρει στην Αυστραλία να κατακτήσει το μοναδικό Grand Slam της καριέρας του. Κανένα απολύτως πρόβλημα για το Σέρβο τενίστα στους τέσσερις πρώτους γύρους της διοργάνωσης, όπου προκρίθηκε κι αυτός με ευκολία μέχρι τα προημιτελικά. Εκεί συνάντησε τον Τόμας Μπέρντικ και πραγματοποιώντας μία πολύ καλή εμφάνιση επικράτησε με 3-0 σετ. Αυτή η εμφάνιση του Τζόκοβιτς ήταν η καλύτερη μέχρι την επόμενη που πραγματοποίησε στον ημιτελικό απέναντι στον Ρότζερ Φέντερερ. Με απίστευτη συγκέντωση, καταπληκτικά χτυπήματα και γενικά μία απόδοση υψηλοτάτου επιπέδου, ο Σέρβος τενίστας κατάφερε να πατάξει εκτός τελικού τον μεγάλο Ελβετό και μάλιστα επικρατώντας με 3-0 σετ!

Όσον αφορά το σημερινό μεγάλο τελικό το σίγουρο είναι ότι και οι δύο τενίστες το θέλουν πολύ. Πιστεύω ότι ο Άντι Μάρει για ακόμα μία φορά θα έχει φτάσει στην πηγή, αλλά δεν θα καταφέρει ούτε και τώρα να πιει νερό. Το παιχνίδι του Νόβακ Τζόκοβιτς μοιάζει να είναι πιο ώριμο από ποτέ και θεωρώ ότι ο ''Νόλε'' θα καταφέρει να κερδίσει, εύκολα ή δύσκολα, για δεύτερη φορά στην καριέρα του το Αυστραλιανό όπεν. Έτσι, λοιπόν:

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: WINNER NOVAK DJOKOVIC
AΠΟΔΟΣΗ: 1.70 Bet365
Καλή τύχη σε κάθε σας επιλογή...!!! Αγωνιστικούς χαιρετισμούς...~




CaptaiN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου