powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

ΔΥΑΔΑ ΜΕ ΤΕΝΙΣ ΚΑΙ LEAGUE 2...!!!

Καλημέρα σε όλους και καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία! Μετά από ένα διάστημα ξεκούρασης την περίοδο των εορτών, επιστρέφουμε σήμερα κάνοντας πρεμιέρα στις εκτιμήσεις του νέου έτους! Ελπίζω ο καινούριος χρόνος να είναι τυχερός για τον καθένα μας από όλες τις απόψεις. Πάμε, λοιπόν, να δούμε τι έχουμε ξεχωρίσει για σήμερα Σάββατο:

NIKOLAY DAVYDENKO - ROGER FEDERER 

Πρόκειται για τον τελικό του πρώτου ATP του 2011, ο οποίος διεξάγεται στην στη Ντόχα. Ο Νταβιντένκο έχει κάνει εκπληκτικές εμφανίσεις στο τουρνουά, με αποκορύφωμα τη χθεσινή του εμφάνιση στον ημιτελικό, όπου απέκλεισε το Ραφαέλ Ναδάλ με 2-0 σετ. Ο Ρώσος έχει εμπειρία πολλών ετών στα court και σήμερα, απέναντι στο μεγάλο Ρότζερ Φέντερερ θα προσπαθήσει να παίξει καλό τένις και να κερδίσει το τρόπαιο. Στην αντίπερα όχθη, για τον Ρότζερ Φέντερερ είναι το τελευταίο σοβαρό τεστ πριν από την έναρξη του Αυστραλιανού όπεν στις 17 Ιανουαρίου. Ο μεγάλος στόχος του Ελβετού για αυτή τη χρονιά είναι να επιστρέψει και πάλι στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης. Στη συγκεκριμένη διοργάνωση έχει σταθερή απόδοση από την αρχή, σε κανένα σημείο δεν έχει απειληθεί μέχρις στιγμής σοβαρά και έχει καταφέρει να φτάσει, χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες στον τελικό. Αναμένω να γίνει ένα καλό παιχνίδι ανάμεσα στους δύο τενίστες και η ικανότητα που έχουν και οι δύο να εκμεταλλεύονται το καλό τους σερβίς, με οδηγεί στο παρακάτω ποντάρισμα:

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1ST SET TOTAL GAMES OVER 9.5
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.72 Bet365


ACCRINGTON - BURY

22η αγωνιστική για το πρωτάθλημα της League 2, με την Άκρινγκτον να αντιμετωπίζει την Μπέρι. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη 18η θέση της βαθμολογίας και προέρχονται από εντός έδρας ισοπαλία με την Τσέστερφιλντ. Από την άλλη πλευρά, η Μπέρι βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα και στα τελευταία τρία παιχνίδια της έχει κακό απολογισμό, καθώς έχει συγκεντρώσει μόλις ένα βαθμό. Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση θεωρώ ότι η Μπέρι, όντας καλύτερη ομάδα μπορεί να επιστρέψει στις νίκες, αλλά το ότι οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν έχουν φέρει σύνολο τερμάτων 2-3 γκολ τις τελευταίες 10 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, με κάνει να επιλέξω ως ποντάρισμα τη ζώνη τερμάτων, καθώς δεν πιστεύω πως θα συνεχιστεί για μία ακόμα αγωνιστική αυτό το σερί. Έτσι, λοιπόν:

EKTIMΗΣΗ: 2-3 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.00 Bet365

Καλή τύχη σε κάθε σας επιλογή...!!! Αγωνιστικούς χαιρετισμούς...~




CaptaiN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου