powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

PREMIER ΣΚΩΤΙΑΣ!

Καλησπέρα σας! Είχα καιρό να γράψω, αλλά σήμερα θα ξεκινήσω δυναμικά με Premier Σκωτίας, παραλείποντας τους αγώνες κυπέλλου.

CELTIC - HEARTS

Η πρωτοπόρος Σέλτικ με 52 βαθμούς παίζει με την Χάρτς που βρίσκεται στην 3η θέση με 45 βαθμούς με μία αγωνιστική λιγότερη. Η γηπεδούχος ομάδα δεν τα πάει τόσο καλά, όσο τις προηγούμενες χρονιές που καθάριζε τα παιχνίδια με πολλά γκολ από νωρίς. Τώρα πλέον δυσκολεύεται σχεδόν σε κάθε παιχνίδι της και τα γκολ που πετυχαίνει είναι μετρημένα. Πρέπει να δώσουμε λίγο προσοχή ότι στα τελευταία της οχτώ παιχνίδια έχει μόνο ένα over και σήμερα με τη Χαρτς θα δυσκολευτεί, γιατί είναι μία από τις λίγες ομάδες που μπορούν να χτυπήσουν την Σέλτικ μέσα στο γήπεδο της. Οπότε θα πάω με το 2-3 γκολ, που με βοηθάει και η προϊστορία, αφού στα μεταξύ τους στο σπίτι της Σέλτικ συνήθως σημειώνονται 2-3 τέρματα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2-3 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.00 Bet365


HIBERNIAN - RANGERS

Η γηπεδούχος βρίσκεται στην προτελευταία θέση, με μόλις 16 βαθμούς, ενώ η φιλοξενούμενη βρίσκεται στην 2η θέση με 47 βαθμούς, αλλά με δύο αγωνιστικές λιγότερες. Το παιχνίδι σήμερα θα το πάρει άνετα η φιλοξενούμενη, αλλά η απόδοση της είναι πολύ μικρή (την οποία την ρίξανε κ άλλο) και δεν αξίζει. Θα πάμε όμως με το over, αφού η Χιμπέρνιαν δέχεται εύκολα γκολ και η Ρέιντζερς έχει αποτελεσματική επίθεση. Σ' αυτό μας βοηθάει και η προϊστορία, αφού στα 7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια μόνο δύο φορές έχουν έρθει under.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: OVER 2.5 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.70 Bet365




Καλή τύχη αλάνια!


TsiRi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου