powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ...!!!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους! Άξια της ''μοίρας'' της θα λέγαμε είναι φέτος η Sporting Lisboa, αφού ακόμα ένα αρνητικό αποτέλεσμα προστέθηκε τη φετινή χρονιά στην πορεία της στο πρωτάθλημα. Ναι μεν έπαιζε θα πει κανείς με τη Benfica, που φέτος είναι πραγματικά πολύ δυνατή, αλλά με πλεονέκτημα έδρας και με παίχτη παραπάνω για ολόκληρα 45 λεπτά να μην καταφέρνει καν να σκοράρει, τί να πει κανείς. Προχωράμε σήμερα με Champions League! København - Chelsea και Lyon - Real Madrid τα δύο ζευγάρια για απόψε. Πολύ μεγάλες αποδόσεις στα θεωρητικά φαβορί από όλες τις στοιχηματικές εταιρείες. Σχεδόν στο 1.80 με 1.90 παίζει η νίκη των φιλοξενούμενων και στις δύο αναμετρήσεις. Παιχνίδια που αν γίνονταν στις φάσεις των ομίλων οι τιμές του διπλού και στις δύο αναμετρήσεις θα ήταν κοντά στο 1.30 με 1.40.

KOBENHAVN - CHELSEA

Πολύ καιρό έχει να αγωνιστεί η København, μιας και δεν έχει υποχρεώσεις εντός συνόρων και σίγουρα η Chelsea, που βρίσκεται σε φουλ ρυθμούς είναι σε καλύτερη θέση αγωνιστικά. Πολύ καλύτερη η αγγλική ομάδα, που πλέον μετά τον αποκλεισμό της στο κύπελλο και την αρκετά μεγάλη απόστασή της πλέον από την κορυφή της Premier League, θα ρίξει όλο της το βάρος στην Ευρώπη. Θα πάω με την επιλογή του διπλού και τη στήριξη στην ομάδα του Carlos Ancelotti.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.83 Bet365


LYON - REAL MADRID

Από την άλλη, η Real Madrid για να συνεχίσει στην επόμενη φάση του Champions League πρέπει να περάσει το εμπόδιο μιας ομάδας, όπως η Lyon, που στα τελευταία της έξι παιχνίδια που έχει βρει στο δρόμο της τη ''βασίλισσα'' τουλάχιστον δεν χάνει. Η πολυνίκης του θεσμού έχει στις τάξεις της φέτος, εκτός από πολύ καλύτερο υλικό από πέρσι και προπονητή με εμπειρία και γνώση όπως κανείς άλλος, που ακούει στο όνομα Jose Mourinho.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.90 Bet365


CSKA MOSCOW - PAOK

Τέλος, στο αποψινό επαναληπτικό παιχνίδι της CSKA Moscow με τον PAOK, αναμένω να μην αντέξει η ελληνική ομάδα ούτε στο πολικό ψύχος, ούτε και στην ανωτερότητα των γηπεδούχων, που φάνηκε και από το πρώτο παιχνίδι. Με επιθετικό σχήμα θα παραταχθεί η ομάδα των Ρώσων και πιστεύω μπορεί να σκοράρει περισσότερα από ένα τέρμα.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: CSKA MOSCOW TO SCORE OVER 1.5 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.53 Bet365




Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου