powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

ΔΥΑΔΑ ΜΕ ΤΕΝΙΣ ΚΑΙ EUROLEAGUE...!!!

Καλημέρα σε όλους! Επαληθεύτηκε η πρότασή μας στο τένις την τελευταία φορά και μας οδήγησε στο ταμείο. Με τένις έχω επιλέξει να ασχοληθώ και σήμερα, καθώς και με ένα αγώνα της Ευρωλίγκα. Πάμε να τα δούμε, λοιπόν, αναλυτικότερα:

ROBIN SODERLING - NICOLAS MAHUT

Μετά την κατάκτηση του τουρνουά του Ρότερνταμ, ο Ρόμπιν Σόντερλινγκ συνεχίζει αυτήν την εβδομάδα στον επόμενο σταθμό των ATP Tournaments στη Μασσαλία. Ο Σουηδός βρίσκεται σε εκπληκτική φόρμα και ο αντίπαλός του στο δεύτερο γύρο είναι ο Νίκολας Μαχούτ. Ο Γάλλος Μαχούτ, ο οποίος αγωνίζεται στην πατρίδα του, βρίσκεται στην 89η θέση της παγκόσμιας κατάταξης και σήμερα απέναντι στο Νο1 του ταμπλό του τουρνουά, η αποστολή του κρίνεται εξαιρετικά δύσκολη. Πολύ μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στους δύο τενίστες. Κάθε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης του Σόντερλινγκ με 2-0 σετ θα μου προκαλέσει μεγάλη έκπληξη. Έτσι, λοιπόν:

EKTIMHΣΗ: SET BETTING 2-0 ROBIN SODERLING
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.50 Bet365


VALENCIA - OLYMPIACOS

Η τέταρτη αγωνιστική για την φάση του Top16 βρίσκει τον Ολυμπιακό να ταξιδεύει στη Βαλένθια για τον αγώνα με την τοπική ομάδα, ίσως στον πιο κρίσιμο αγώνα για τους ερυθρόλευκους. Η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς, μετά την επικράτηση στο ΣΕΦ επί της Βαλένθια, θα επιδιώξει να ζευγαρώσει τις νίκες απέναντι στην αξιόλογη ομάδα του Πέσιτς και εκμεταλλευόμενος τη χθεσινή ήττα της Φενέρμπαχτσε από την Ζαλγκίρις, να κυνηγήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για την κατάκτηση της πρωτιάς του ομίλου του. Εκτιμώ ότι ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί σοβαρός στην Ισπανία και εύκολα ή δύσκολα θα καταφέρει εν τέλει να κατακτήσει το ροζ φύλλο αγώνα. Έτσι έχουμε:

EKTIMHΣΗ: 2
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.65 Bet365

Καλή τύχη σε κάθε σας επιλογή...!!! Αγωνιστικούς χαιρετισμούς...~




CaptaiN

3 σχόλια:

  1. Κατ' αρχάς το Sportingbet δίνει 1.55 στο 2-0 για το τένις, αλλά αν και η ιστορία έχει δείξει το αντίθετο πιστεύεις οτι η ξανά Βαλένθια θα παραδοθεί έτσι απλά στο Γαύρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σύμφωνοι για το τένις αν το βρήκες στη sportingbet 1.55 κι εγώ μαζί σου.. Απλά αν παρατηρήσεις σαν blog προτείνουμε κυρίως στη bet365, γι'αυτό το έδωσα κι εγώ εκεί.. Τώρα όσον αφορά το μπάσκετ μόνο εύκολα δεν πιστεύω ότι θα παραδοθεί η Βαλένθια! Έχοντας δει την ομάδα του Ολυμπιακού φέτος, και την αντίστοιχη της Βαλένθια, πιστεύω ότι ο γαύρος όπως λες, είναι καλύτερος.. Και για να μην παρεξηγηθώ το παιχνίδι το έδωσα στο διπλό ,γιατί έτσι το πιστεύω καθαρά στοιχηματικά. Και αν και δεν έχει σημασία αυτό στο λέει ένας μπασκετικός φανατικός Παναθηναικός..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά η διαφορά ναι είναι αμελητέα... εγώ δεν υποστηρίζω κάτι, τα κοιτάω με οικονομικό καθαρά ενδιαφέρον και όπως καταλαβαίνεις έχασα... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή