powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Στο 0-0 έμεινε χθες η Hamilton με τη St. Johnstone και δεν επιβεβαιώθηκε η εκτίμησή μας. Πολύ σωστοί στις επιλογές τους οι TsiRi με τη νίκη της Frankfurt και ο CaptaiN με την καθαρή νίκη του Nadal. Για σήμερα θα ασχοληθούμε με πρωτάθλημα Πορτογαλίας, έχοντας ξεχωρίσει δύο παιχνίδια, ελπίζοντας να σταθούμε περισσότερο τυχεροί αυτή τη φορά.

MARITIMO - OLHANENSE

Παιχνίδι για την 25η αγωνιστική της πρώτης κατηγορίας του πορτογαλικού πρωταθλήματος με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σχετικά κοντά στο βαθμολογικό πίνακα με την φιλοξενούμενη (1 παιχνίδι λιγότερο) να είναι μόλις 3 βαθμούς μπροστά από τη γηπεδούχο. Δείχνει να δυσκολεύεται πολύ στο σκοράρισμα η Maritimo, ειδικότερα όταν αγωνίζεται στην έδρα της. Από την άλλη, η Olhanense δεν ανοίγεται εύκολα, ειδικότερα όταν αγωνίζεται εκτός έδρας και πρώτο μέλημά της είναι συνήθως να διατηρεί ανέπαφη την εστία της. Μικρή σχετικά η απόδοση του under, αλλά θα την επιλέξω.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: UNDER 2.5 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.61 Bet365


PORTO - ACADEMICA

Εύκολο έργο αναμένεται να έχει η πρωτοπόρος της βαθμολογίας Porto απέναντι στην αρκετά αδύναμη Academica. Παρ' όλα αυτά, επειδή η γηπεδούχος έχει σχεδόν καθαρίσει το πρωτάθλημα από τώρα, χρειάζεται επιφύλαξη, αφού εκτός αυτού είχε και τον μεσοβδόμαδο αγώνα με την CSKA Moscow, οπότε η κούραση θα είναι δεδομένη. Μεταξύ under και over λογικά το αποψινό παιχνίδι. Η επιλογή μου για τον συγκεκριμένο αγώνα θα είναι από τη ζώνη τερμάτων και δεν θα είναι άλλη από το σύνολο γκολ 2-3, που είναι και από τα ''αγαπημένα'' των ''δράκων''.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2-3 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.00 Bet365




Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου