powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ EUROLEAGUE ΠΡΑΞΗ ΔΕΥΤΕΡΗ!

Καλησπέρα σε όλους! Ολυμπιακός - Σιένα και Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός, λοιπόν, απόψε σε μία επανάληψη των προχθεσινών αναμετρήσεων μεταξύ των αντιπάλων, ενόψει του Final 4 της Βαρκελώνης. Πάμε να δούμε, εν συντομία, τα πονταρίσματα που έχουμε ξεχωρίσει στους δύο αγώνες:

OLYMPIACOS - MONTEPASCHI SIENA

Μετά τη μεγάλη εμφάνιση της Τρίτης και την άνετη επικράτησή με το εξωπραγματικό 89-41, ο Ολυμπιακός θέλει απόψε να διπλασιάσει τις νίκες του απέναντι στη Σιένα και να αποκτήσει μεγάλο προβάδισμα για την πρόκρισή του στο Final 4. Πιστεύω ότι το σημερινό ματς θα είναι διαφορετικό από το πρώτο, καθώς χειρότερη εμφάνιση από την προχθεσινή δεν θα μπορούσε να πραγματοποιήσει η ιταλική ομάδα. Ο καλός Ολυμπιακός δεν έχει τίποτα να φοβηθεί και μπορεί να οδηγηθεί σε δεύτερη νίκη. Δεν πιστεύω ότι οι παίχτες του Ίβκοβιτς θα μείνουν κάτω από τους 78 πόντους και έτσι καταλήγω στο παρακάτω ποντάρισμα:

EΚΤΙΜΗΣΗ: OLYMPIACOS OVER 78.5 POINTS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.825 Sportingbet


BARCELONA - PANATHINAIKOS

O Παναθηναϊκός θα επιδιώξει απόψε το βράδυ να καταφέρει αυτό που δεν μπόρεσε να επιτύχει την Τρίτη, καθώς στις λεπτομέρειες έχασε από την Μπαρτσελόνα με 83-82. Οι παίχτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι πεπεισμένοι ότι μπορούν να κάνουν το break στη σειρά των παιχνιδιών, καθώς ισοφαρίζοντας σήμερα σε 1-1 αποκτούν εκείνοι προβάδισμα για την πρόκριση στο Final 4, εφόσον μεταφέρονται μετά οι αναμετρήσεις στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν είναι πάντως, αφού η Μπαρτσελόνα είναι μία πλήρης ομάδα με λύσεις σε όλες τις γραμμές και θα κάνει τα πάντα κι εκείνη για να φτάσει στη δεύτερη νίκη. Αναμένω μία συναρπαστική μάχη ανάμεσα στις δύο ομάδες που θα κριθεί από τη συγκέντρωση των παιχτών, από την τακτική των προπονητών και  σίγουρα από τον παράγοντα τύχη. Δεν νομίζω ότι οι πράσινοι θα μείνουν κάτω από τους 70 πόντους και σε αυτό έχω επιλέξει να ποντάρω το συγκεκριμένο παιχνίδι. Έτσι, λοιπόν:

EΚΤΙΜΗΣΗ: PANATHINAIKOS OVER 69.5 POINTS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.70 Sportingbet

Καλή τύχη σε κάθε σας επιλογή...!!! Αγωνιστικούς χαιρετισμούς...~


CaptaiN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου