powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

VIOLA ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ...!!!

Καλησπέρα σε όλους! Απαράδεκτη κωλομάδα αυτή η Bayern. Μια φορά να κρατήσει λίγο χαμηλότερο σκορ σε ένα της παιχνίδι δεν μπορεί. Τρία γκολ από Hannover και λίγα ήταν. Έβαλε και ένα καθαρά για να μας χαλάει το ποντάρισμα. Πάμε στα σημερινά, τώρα ελπίζοντας να είμαστε περισσότερο τυχεροί.

FIORENTINA - CATANIA

Επιστροφή στις νίκες είναι το σύνθημα όλων στη γηπεδούχο ομάδα της Fiorentina, αφού στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές αγνοεί τη χαρά της νίκης, μετρώντας δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Σήμερα το μεσημέρι υποδέχεται στην έδρα της την ομάδα της Catania, που στα 6 τελευταία της παιχνίδια εκτός έδρας μετράει πέντε ήττες και μία ισοπαλία. Προϊστορία απόλυτη υπέρ της γηπεδούχου στα 5 τελευταία παιχνίδια που έχουν ξανασυναντηθεί οι ομάδες, με γηπεδούχο τη Fiorentina (2003: 3-2, 2006: 3-0, 2007: 2-1, 2008: 2-0, 2009: 3-1). Καλύτερη σαν σύνολο οι Viola, που μπορούν τους τρεις βαθμούς της νίκης σήμερα. Άσσο κι ας χάσω που λέμε...!!!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.75 Betbeast


LARISSA - PANATHINAIKOS

Σε πολλούς ''βρωμάει'' το συγκεκριμένο παιχνίδι για τυχόν νέο στραβοπάτημα της ομάδας του Παναθηναϊκού, αλλά τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι για τους πράσινους χωρίς νίκη πάει πολύ. Η Λάρισα κατά προσωπική μου άποψη και όχι μόνο, είναι ήδη στη Football League, μιας και η οι βαθμοί που είναι μακριά από την επικίνδυνη ζώνη πολύ δύσκολα καλύπτονται στις εναπομείναντες αγωνιστικές, αν συνυπολογίσει κανείς και το μη ευνοϊκό πρόγραμμα των ''βυσσινοί''. Επιστροφές για την ομάδα του τριφυλλιού στο αρχικό σχήμα, με τους Βύντρα, Λέτο, Ζιλμπέρτο να συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα του Jesoualdo Ferreira. Στις αποδόσεις ειδικότερα που βρίσκουμε το διπλό του Παναθηναϊκού (1.90 - 2.00) το βάζουμε στο δελτίο μας με κλειστά μάτια.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2
ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.00 Betbeast

* Η συγκεκριμένη επιλογή στοιχηματικής εταιρείας (Betbeast) έγινε καθαρά λόγω αποδόσεων, μιας και ο συνδυασμός των δύο παραπάνω παιχνιδιών σε παρολί στοιχηματισμό δίνουν απόδοση 3.50, που μέσο όρο σε άλλες στοιχηματικές δίνεται κοντά στο 3.30.


Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου