powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 16 Απριλίου 2011

ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ Α1!

Καλημέρα σε όλους! Με μπάσκετ έχω επιλέξει να ασχοληθώ σήμερα και συγκεκριμένα με δύο αγώνες που θα κρίνουν κατά πολύ το ποια ομάδα θα παραμείνει και την επόμενη χρονιά στην Α1. Πάμε να δούμε αναλυτικότερα τις προτάσεις:

MAΡΟΥΣΙ - ΑΕΚ  

Ο σημερινός αγώνας στο κλειστό του Αγίου Θωμά είναι ίσως ο κρισιμότερος της χρονιάς για την ομάδα της ΑΕΚ, καθώς σε περίπτωση ήττας και ταυτόχρονης επικράτησης του Ηλυσιακού επί του Περιστερίου, η Ένωση θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση την τελευταία αγωνιστική, όσον αφορά την παραμονή της στην κατηγορία. Η ΑΕΚ ισοβαθμεί με τον Ηλυσιακό στην προτελευταία θέση του πρωταθλήματος και ευνοείται σε περίπτωση ισοβαθμίας, εφόσον υπερτερεί στα μεταξύ τους παιχνίδια. Η ομάδα του Άγγελου Κορωνιού, πάλεψε μέχρι τέλους τον αγώνα στο Αλεξάνδρειο, την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στον Άρη, αλλά εν τέλει δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε στις λεπτομέρειες  Το Μαρούσι απ' την πλευρά του, αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά προβλήματα, τα οποία έχουν αντίκτυπο και στην αγωνιστική απόδοσή του, καθώς παίχτες έχουν απομακρυνθεί από την ομάδα. Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μετά και την τελευταία απώλεια του Κλεμέντε, υποστηρίζει ότι η ομάδα του παρ' όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, τόσο ενδοαγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά, θα προσπαθήσει να παλέψει τον αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ. Κατά την άποψη μου, η ΑΕΚ σε μία δύσκολη ομολογουμένως έδρα, θα εκμεταλλευτεί τα προβλήματα του Αμαρουσίου και θα είναι εκείνη που θα πάρει την υπερπολύτιμη νίκη που θα την βοηθήσει στο να παραμείνει στην κατηγορία. Ποντάρω, λοιπόν, στο κίνητρο των φιλοξενούμενων και έτσι έχουμε:

EKTIMΗΣΗ: 2
AΠΟΔΟΣΗ: 2.20 Sportingbet


ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Μονόδρομος είναι η νίκη για τον Ηλυσιακό σήμερα στο κλειστό των Ιλισίων απέναντι στο Περιστέρι. Η ομάδα του Κώστα Φλεβαράκη πρέπει να κυνηγήσει με όλες της τις δυνάμεις τη νίκη, προκειμένου να έχει ελπίδες για την παραμονή της στην κατηγορία, ελπίζοντας ταυτόχρονα σε τυχόν στραβοπάτημα της ΑΕΚ με το Μαρούσι. Το Περιστέρι μετά τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής επί του ΠΑΟΚ, έχει σχεδόν εξασφαλισμένη την είσοδό τoυ στην οχτάδα του πρωταθλήματος και σε περίπτωση ήττας σήμερα από τον Ηλυσιακό δεν επηρεάζει κατά πολύ τη θέση του στο βαθμολογικό πίνακα. Θα πάω κι εδώ με την ομάδα που έχει το κίνητρο της νίκης, πιστεύοντας ότι ο αξιόμαχος Ηλυσιακός θα κατακτήσει το ροζ φύλλο αγώνα και θα παίξει τα ρέστα του την τελευταία αγωνιστική στη Ρόδο απέναντι στον Κολοσσό, για την παραμονή στην κατηγορία. Έτσι, λοιπόν:

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.45 Sportingbet

Καλή τύχη σε κάθε σας επιλογή...!!! Αγωνιστικούς χαιρετισμούς...~


CaptaiN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου