powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

ΣΙΓΟΥΡΟ ΚΕΡΔΟΣ...!!!

Καλησπέρα και καλό μήνα σε όλους τους φίλους! Απίστευτη η χθεσινή μέρα, με τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ μπασκετικό Παναθηναϊκό να μας χαρίζει ακόμα μια βραδιά τρέλας, χαράς, υπερηφάνειας, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια! Ανώτερος σε όλους τους τομείς για ακόμα μια φορά κατάφερε και πάτησε τους υπερόπτες Καταλανούς και θα είναι αυτός που στις 6 Μαΐου θα βρίσκεται στο δικό τους σπίτι, χαζεύοντας ακόμα μια φορά τους πάντες! Πολλά πολλά μπράβο και συγχαρητήρια σε παίχτες, τεχνικό team, διοίκηση, κόσμο! Απερίγραπτα συναισθήματα που μας κάνει να ζούμε ξανά και ξανά αυτή η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ομάδα! Το μεγαλείο της δεν είχε ποτέ τελειωμό και δεν πρόκειται να έχει!!! Όσοι δεν σέβονται καταλήγουν να σε ''φοβούνται'' λένε πολλοί και στη συγκεκριμένη περίπτωση ταιριάζει απόλυτα! Υπόκλιση στη μεγαλύτερη ομάδα του ελληνικού αθλητισμού και στον τρισμέγιστο Zelico Obradovic! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για όλα! Οι καλύτερες, λοιπόν, ομάδες στο Final 4 της Βαρκελώνης, πανάξια!!!



ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ !!!


Στοιχηματικά τώρα, για απόψε κρατάμε το σύνολο τερμάτων 2-3 στο παιχνίδι της Necaxa με τη Chivas Guadalajara! Ο λόγος προφανής! Οι γηπεδούχοι σε 11 αγωνιστικές δεν έχουν φέρι ποτέ σύνολο τερμάτων 2-3, με το αγαπημένο τους 0-1 γκολ να εμφανίζεται στο 91% των παιχνιδιών που έχουν δώσει μέχρι τώρα. Απλά αδιανόητο!!! Δεν είναι δυνατόν να μη σπάσει αργά η γρήγορα. Αρχίζουμε να το εμπιστευόμαστε από σήμερα και με σε τυχόν μη επαλήθευσή του, διπλασιάζουμε το ποντάρισμα την επομενη φορά. Για πολύ χοντρό ποντάρισμα το αποψινό, μιας και η προϊστορία δείχνει γκολ στα μεταξύ τους παιχνίδια!

NECAXA - CHIVAS GUADALAJARA

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2-3 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.95 Bet365




Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου