powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Καλό Πάσχα με Άτλας!!!

Καλημέρα! Σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς συνεχίζονται τα πρωταθλήματα λίγο πριν το τέλος. Πολλές οι αναμετρήσεις. Πάμε να δούμε μερικά παιχνίδια.
Ξεκινάμε από τη Γερμανία, όπου σε αρκετά παιχνίδια οι αποδόσεις είναι τραγικές σε μία πονηρή αγωνιστική. Το μόνο που αξίζει και αυτό λόγω απόδοσης και κινήτρου είναι η μη ήττα της GLADBACH και της ΚAISERSLAUTERN. Στη μικρή Γερμανίας το κίνητρο το έχει η GREUTER FURTH, που αν νικήσει μέσα στο αδιάφορο Μόναχο, ανεβαίνει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Το ερώτημα είναι, όμως, θέλει να ανέβει η Γκρόιτερ;
Από Ισπανία, μήπως καταφέρει να πάρει βαθμό(ούς) η OSASUNA;
Στην Πρέμιερ Λιγκ θα κοντράρω την Τσέλσι, μιας και η WEST HAM δίνεται σε καλή απόδοση και χρειάζεται επειγόντως βαθμούς. Σε καλή απόδοση βρίσκω και τον άσσο της SUNDERLAND. Αν δεν επιστρέψει στις νίκες απέναντι στη Γουίγκαν, τότε απειλείται ακόμα και με υποβιβασμό. Στις μικρές Αγγλίες κρατάμε τον άσσο της CARDIFF, τη μη ήττα της PRESTON, τον άσσο της CAMBRIDGE και τα διπλά από SOUTHAMPTON και YORK.
Στην Ιταλία οι αποδόσεις είναι για κλάματα, όπως συνηθίζεται άλλωστε τις τελευταίες αγωνιστικές. Ρισκάρω στη μη ήττα της BRESCIA απέναντι στη Μίλαν. Λογικά πρέπει να κερδίσει η SAMPDORIA μέσα στο υποβιβασμένο Μπάρι, αλλά τραγικά χαμηλή η απόδοση.
Στη Σκωτία θα ακολουθήσω δυο Χ2. Αυτά των ΚILMARNOCK και ΜOTHERWELL. Με απουσίες οι γηπεδούχοι. Παίζονται και διπλά καρφί για τους πιο τολμηρούς και σε πολύ καλές αποδόσεις.
Στη Bundesliga Αυστρίας στηρίζουμε STURM GRAZ που παλεύει για το πρωτάθλημα και τη RAPID WIEN για έξοδο στην Ευρώπη. Υστερούν ποιότητας οι αντίπαλες ομάδες.
Στην Αργεντινή μια μεγάλη ευκαιρία είναι η κόντρα της Ρίβερ Πλέιτ. Μπορεί να βρίσκεται στη 2η θέση, αλλά βάζει γκολ με το σταγονόμετρο. Δυσκολεύεται στη δημιουργία φάσεων και τη θέση της την οφείλει στην καλή αμυντική λειτουργία της. Απέναντι της θα βρει όμως τη δεύτερη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας. Στο 1.75 ο άσσος;;;; Καρφί διπλό GODOY CRUZ!
Και πάμε και στο Μεξικό. Άτλας εναντίον Τζαγκουάρες η αναμέτρηση. Τελευταία και αδιάφορη η Τζαγκουάρες. Πάση θυσία νίκη θέλει η ATLAS για τα Play offs. Άχαστος ο άσσος.
Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε και Καλό Πάσχα!

ATLAS - JAGUARES

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.80 Bet365


DUNDEE UTD - KILMARNOCK           X2    Tipico 3.40/3.80
HEARTS - MOTHERWELL                 X2    Tipico 3.30/4.00
MUNICH 1860 - GREUTER FURTH          Tipico 2.40
SUNDERLAND - WIGAN                        Tipico 2.15
CARDIFF - Q.P.R.                              1     Tipico 2.20
CAMBRIDGE - HAYES                        1     Tipico 2.00
DARLINGTON - YORK                        2     Tipico 2.50
KAPFENBERG - STURM GRAZ              Tipico 1.90

VALUE BET

RIVER PLATE - GODOY CRUZ           2      Tipico 4.50


Caesar

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου