powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Ύποπτα πρωταθλήματα σήμερα...

Καλησπέρα! Πώς να σηκώσουμε κεφάλι μετά το κάζο της Τολούκα! Ούτε η Βιέννα κέρδισε εχθές, μένοντας στο 0-0. Συγχαρητήρια στον Laftsis για το άχαστο της Μάντσεστερ και σε καλή απόδοση μάλιστα.
Σήμερα θέλει μεγάλη προσοχή, γιατί θα ασχοληθούμε με πολύ ύποπτα πρωταθλήματα, οπότε προσεκτικό ποντάρισμα.

Ξεκινάμε από το Κόπα Λιμπερταδόρες. Έχουμε φτάσει στη φάση των 16. Οι αγώνες είναι διπλοί και ισχύει ο κανόνας των εκτός έδρας γκολ. Θα στηρίξουμε 2 άσσους. SANTOS και JAGUARES αναμένεται να επικρατήσουν εύκολα η δύσκολα. Η Σάντος είναι δυνατή στην έδρα της και είναι ανώτερη των τραγικών εκτός έδρας Μεξικανών της Κλαμπ Αμέρικα. Η Τζαγκουάρες έχοντας 3 στις 3 εντός έδρας νίκες στη φάση των ομίλων θα παίξει δυνατά και θα πάρει την πρόκριση απέναντι στους Κολομβιανούς της Ατλέτικο Τζούνιορ, οι οποίοι θα παίξουν αμυντικά για την ισοπαλία.

Συνεχίζουμε με το πρωτάθλημα Λετονίας. Αναμετρούνται σήμερα οι 2 πρωτοπόροι της βαθμολογίας. LIEPAJAS (5-0-0, 15:2) και VENTSPILS (4-0-0, 13:0) που είναι αήττητες. Ισοδύναμες ομάδες. Επιλέγουμε το Χ.

Πάμε και στην Ουγγαρία. Θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση KAPOSVAR - FERENCVAROS. 4η η Κάποσβαρ με 39 βαθμούς, 38:34 τέρματα. Στην 3η θέση η Φερενσβάρος με 41 βαθμούς, 37:33 τέρματα. Ίδια η φόρμα και των 2 ομάδων με απολογισμό των τελευταία δέκα παιχνιδιών 5-1-4, 17:15 τέρματα για την γηπεδούχο και 15:13 τέρματα για την φιλοξενούμενη. Η προϊστορία δείχνει Χ και μάλιστα ακριβές σκορ 0-0 και 1-1. Όλα δείχνουν προς την ισοπαλία. Ξερό Χ...

Στη Ρουμανία, προσωπική μου άποψη, παίζεται το πιο ύποπτο πρωτάθλημα του κόσμου. Το αποδεικνύουν αυτά τα αποτελέσματα κάθε βδομάδα. Αν θέλει να ασχοληθεί κάποιος, ας ρίξει μια ματιά στο 1Χ της Universid. Cluj κόντρα στην πρωτοπόρο Timisoara. Σε απίστευτη φόρμα οι γηπεδούχοι, έχοντας απολογισμό 4-2-0 στα τελευταία έξι. Η φιλοξενούμενη πολύ ασταθής με 1-5-1 στα τελευταία έξι. Παίζεται το 1Χ, αλλά όπως είπαμε μακριά κι αγαπημένοι από Ρουμανία.

Τα ημιτελικά του κυπέλλου Δανίας ο επόμενος σταθμός μας. Μία από τις καλύτερες ομάδες της χώρας, η Μίντιλαντ, αναμετράται με την ουραγό Έσμπιεργκ. Οι αγώνες είναι διπλοί. Η φιλοξενούμενος θα ρίξει το βάρος στο πρωτάθλημα για να σωθεί. Καρφί άσσος η MIDTJYLLAND...

Πάμε και στο Εκουαδόρ. Έναν αγώνα θα επιλέξουμε από το συγκεκριμένο πρωτάθλημα. Τί παίζουμε όταν κοντράρεται η χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος με την 2η καλύτερη επίθεση; EL NACIONAL διπλό! Ύποπτο είναι όμως, ότι τα ξημερώματα η απόδοση του διπλού ήταν γύρω στο 1.70 και τώρα είναι γύρω στο 2.20 και ανεβαίνει σε όλες τις εταιρείες...

Ας ρίξουμε μια ματιά και στο πολύπλοκο πρωτάθλημα της Βενεζουέλας. Το πρωτάθλημα χωρίζεται σε Apertura και Clausura. Οι δυο πρωταθλήτριες παίρνουν το εισιτήριο για τους ομίλους του Λιμπερταδόρες. Η επόμενη ομάδα με την υψηλότερη συνολική βαθμολογία παίζει στα προκριματικά του Λιμπερταδόρες. Οι 2 επόμενες ομάδες με την υψηλότερη συνολική βαθμολογία παίζουν στο Σουνταμερικάνα. Και οι 2 ομάδες με τη συνολικά χαμηλότερη βαθμολογία υποβιβάζονται. Παίζονται πολλά συμφέροντα, με αποτέλεσμα να βλέπουμε για παράδειγμα την πρωταθλήτρια Apertura Deportivo Tachira να βρίσκεται αδιάφορη στη 13η θέση του Clausura και την προτελευταία του Apertura Zamora, που κινδύνευε με υποβιβασμό, να βρίσκεται στην πρώτη θέση του Clausura και να κυνηγάει την έξοδο στο Λιμπερταδόρες.  Θα ασχοληθούμε με το παιχνίδι ανάμεσα στην Deportivo Petare και την CARACAS. Το παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Η Καράκας στη 2η θέση του Κλαουσούρα 4 βαθμούς πίσω από τη Ζαμόρα, αλλά με ένα παιχνίδι λιγότερο, ενώ απομένουν 4 αγωνιστικές ακόμα. Η φιλοξενούμενος έχει σχεδόν εξασφαλίσει και μαθηματικά την έξοδο στο Λιμπερταδόρες, αφού έχει την καλύτερη συνολική βαθμολογία και με διαφορά 8 βαθμών. Έχει όμως ως κίνητρο την κατάκτηση του πρωταθλήματος, που θα την οδηγήσει παράλληλα απευθείας στους ομίλους του Λιμπερταδόρες χωρίς προκριματικά. Η Πετάρε είναι καλή ομάδα και με πολύ δυνατή έδρα, έτσι δικαιολογείται και η καλή απόδοση του διπλού. Ας ρίξουμε μια ματιά στις πρώτες θέσεις της συνολικής βαθμολογίας:

 1. Caracas     64 (29 βαθμούς σε 13 αγώνες στο Κλαουσούρα, 2η θέση)
 2. Real Esppor Club     56   
 3. Deportivo Tachira    52  (βγαίνει Λιμπερταδόρες μέσω Απερτούρα)
 4. Deportivo Petare      51
 5. Deport Anzoategui   51
 6. Trujillanos                48
 7. Zamora      47 (33 βαθμούς σε 14 αγώνες στο Κλαουσούρα, 1η θέση)

Σε περίπτωση που αναδειχθεί πρωταθλήτρια Κλαουσούρα η Ζαμόρα, τότε στις διεθνείς διοργανώσεις θα οδηγηθούν οι 3 καλύτερες ομάδες της συνολικής βαθμολογίας (μέχρι την 4η θέση, αν η Τατσίρα μείνει εντός τετράδας). Αυτό θα σήμαινε ότι η Πετάρε θα κοντραριστεί με την ισόβαθμη Ανζοατεγκούι για το τελευταίο εισιτήριο. Σε περίπτωση όμως που καταφέρει η Καράκας και αναδειχθεί πρωταθλήτρια Κλαουσούρα, τότε έξοδο στις διεθνείς διοργάνωσης θα δίνει και η 5η θέση. Οπότε έτσι εξασφαλίζεται σίγουρα η Πετάρε, που έχει ήδη μια διαφορά 3 βαθμών από την 6η Τρουχιγιάνος. Αν ήμουν παίχτης της Πετάρε θα έδινα το παιχνίδι στην Καράκας, γιατί έτσι θα είχα περισσότερες πιθανότητες να πετύχω την έξοδο στο Σουνταμερικάνα. Γιατί αν έκοβα βαθμούς σήμερα από την Καράκας, θα την άφηνα εκτός συναγωνισμού του τίτλου, θα μείωνα τις πιθανότητες της ομάδας μου για έξοδο στο Σουνταμερικάνα και θα δυσκόλευε το έργο της τις υπόλοιπες 3 αγωνιστικές. CARACAS 2.

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξτε!

SANTOS - CLUB AMERICA                               1   Betfair 1.46  
JAGUARES - JUNIOR                                        1   Betfair 1.94
LIEPAJAS - VENTSPILS                                   X   Betfair 3.40
KAPOSVAR - FERENCVAROS                             Betfair 3.60
MIDTJYLLAND - ESBJERG                                1   Betfair 1.77
INDEPEND. JOSE TERAN - EL NACIONAL         2   Tipico 1.00
DEPORTIVO PETARE - CARACAS                     2   Tipico 2.30


VALUE BET

KAPOSVAR - FERENCVAROS
ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ:   0-0   Betfair 13.00
                            1-1   Betfair 6.60




Caesar

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου