powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ HOCKEY ΕΠΙ ΠΑΓΟΥ!!!

Ξεκινάει, λοιπόν, σήμερα το παγκόσμιο πρωτάθλημα χόκεϊ επί πάγου στη Σλοβακία. Θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Μαΐου. Θα συναγωνιστούν 16 ομάδες, οι οποίες αρχικά θα χωριστούν σε 4 γκρουπ των τεσσάρων. Κάθε ομάδα έχει δικαίωμα να δηλώσει μέχρι 20 παίχτες/skaters και 3 τερματοφύλακες, με ελάχιστο όριο 15 και 2 αντίστοιχα. Με την ολοκλήρωση του preliminary round μπορεί κάθε ομάδα να προσθέσει άλλους δύο παίχτες, έτσι ώστε στο σύνολο να έχει το πολύ 25 παίχτες (skaters και τερματοφύλακες). Σε περίπτωση όμως που κάποια ομάδα έχει δηλώσει λιγότερους παίχτες μπορεί να τους προσθέσει μέχρι 2 ώρες πριν από κάθε αγώνα. Προσοχή όμως, παίχτες που δηλώνονται δεν μπορούν να διαγραφούν. Επειδή τώρα γίνονται ταυτόχρονα και οι αγώνες των Play offs του NHL αρκετές ομάδες που έχουν σημαντικές απουσίες δήλωσαν λίγους παίχτες για να μπορούν να τους προσθέσουν αργότερα μόλις αυτοί είναι στη διάθεσή τους. Παρακάτω βλέπετε τα ζευγάρια της σημερινής αγωνιστικής και τον αριθμό παιχτών/skaters - τερματοφυλάκων που δήλωσαν οι ομάδες που αγωνίζονται σήμερα:

SLOVAKIA 17-3 - SLOVENIA 20-3
SWITZERLAND 16-3 - FRANCE 15-2
GERMANY 19-2 - RUSSIA 20-2
BELARUS 19-2 - CANADA 15-2

Ειδικά ομάδες όπως ο Καναδάς που δήλωσε το ελάχιστο όριο παιχτών περιμένουν σημαντικούς παίχτες να τελειώσουν τις υποχρεώσεις τους στο NHL.

Από αγωνιστικής πλευράς η νίκη της Σλοβακίας είναι δεδομένη, αλλά σε πολύ χαμηλή απόδοση. Με τον κόσμο στο πλευρό τους θα πάρουν οι Σλοβάκοι νίκη με μεγάλη διαφορά τερμάτων και θα τους εμπιστευτούμε ως βασικό ποντάρισμα. Αντιστοίχως θα εμπιστευτούμε και τους Ελβετούς. Πολύ πιο έμπειρη ομάδα από τους Γάλλους, που έχουν περιορισμένο ρόστερ. Το Γερμανία - Ρωσία δεν το αγγίζουμε. Πολύ χαμηλές οι αποδόσεις της Ρωσίας και οι Γερμανοί έδειξαν καλό πρόσωπο στα τελευταία φιλικά. Πιθανή η έκπληξη. Στον τελευταίο αγώνα θα στηρίξουμε Καναδά κι ας μην είναι πλήρης.

SLOVAKIA - SLOVENIA

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: HC1 (HC0:3)
ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.00 Tipico


SWITZERLAND - FRANCE         HC1 (HC0:2)   Tipico 1.90
BELARUS - CANADA                 HC2 (HC0:2)   Tipico 1.75


Caesar

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου