powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Η ΚΟΥΠΑ ΣΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ...!!!

Καλημέρα σε όλους! Διακόπηκε χτες ο αγώνας μεταξύ Ράονιτς - Σάιμον και θα περιμένουμε σήμερα να δούμε αν θα επαληθευτεί το ποντάρισμά μας. Τα φώτα στρέφονται στο ΟΑΚΑ σήμερα το βράδυ στις 20:30, καθώς Ατρόμητος και ΑΕΚ θα διεκδικήσουν το κύπελλο Ελλάδας! Πάμε να δούμε αναλυτικότερα το τι έχουμε επιλέξει για το συγκεκριμένο παιχνίδι:


O τυπικά γηπεδούχος Ατρόμητος βρίσκεται αντιμέτωπος με τη μεγαλύτερη πρόκληση από τότε που δημιουργήθηκε ως σωματείο, καθώς σήμερα το βράδυ θα επιδιώξει να κερδίσει το πρώτο τρόπαιο στην ιστορία του. Οι παίχτες του Γιώργου Δώνη, μετά το πέρας των υποχρεώσεών τους στη Superleague, το μόνο που έχουν στο μυαλό τους είναι η σημερινή αναμέτρηση με την ΑΕΚ, και η ενδεχόμενη κατάκτηση του κυπέλλου. Όλοι στην ομάδα του Περιστερίου είναι πεπεισμένοι ότι μπορούν να τα καταφέρουν, καθώς κατεβαίνουν στον αγώνα ως outsider και δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν. Η προετοιμασία γι' αυτόν τον αγώνα γίνεται μέρες και εν τέλει ό,τι και να γίνει ο Ατρόμητος μόνο να κερδίσει έχει από αυτόν τον αγώνα, εφόσον σε περίπτωση αποτυχίας κανένας δεν μπορεί να μείνει δυσαρεστημένος από τη φετινή πορεία της ομάδας των δυτικών προαστίων στο θεσμό του κυπέλλου.

Από την άλλη πλευρά, η ΑΕΚ διψά για ένα τίτλο, καθώς το τελευταίο της τρόπαιο ήταν το 2002, όπου είχε κερδίσει το κύπελλο απέναντι στον Ολυμπιακό και σίγουρα θέλει να δώσει χαρά μετά από πολύ καιρό στους φιλάθλους της και πάλι με την κατάκτηση ενός κυπέλλου. Ο δικέφαλος είναι σίγουρα το φαβορί στη σημερινή αναμέτρηση, αλλά κάτι τέτοιο πρέπει να το δείξει και μέσα στο γήπεδο. Κατά την προσωπική μου άποψη η ΑΕΚ ποτέ δεν έχει παρουσιαστεί συνεπής σε όποιο μεγάλο ''ραντεβού'' είχε τη φετινή χρονιά. Μία ομάδα ασταθέστατη, που βάδιζε σε όλο το πρωτάθλημα μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, έχοντας ως φυσικούς ηγέτες τους βετεράνους Δέλλα και Λυμπερόπουλο και που ποτέ δεν έπεισε με την αγωνιστική της παρουσία δεν θα μπορούσα να την εμπιστευτώ. Πόσο μάλλον σήμερα, που παίζει και ως το μεγάλο φαβορί! Και 5-0 υπέρ της Ένωσης να λήξει ο αγώνας, εγώ προσωπικά δεν θα πόνταρα ποτέ στη φετινή ΑΕΚ.

Ο Ατρόμητος θα κατέβει και θα διεκδικήσει στα ίσα τις πιθανότητες του για την κατάκτηση του τροπαίου, κοιτάζοντας στα μάτια την ΑΕΚ. Και στο τέλος...πιστεύω ότι θα τα καταφέρει...Έτσι, λοιπόν:

EKTIΜΗΣΗ: ATΡΟΜΗΤΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΟ ΤΡΟΠΑΙΟ
ΑΠΟΔΟΣΗ: 3.75 Sportingbet

Υ.Γ: Στα συν του πονταρίσματός μας είναι και το γεγονός ότι στην ΑΕΚ αγωνίζεται ο Νίκος Λυμπερόπουλος! Μην ξεχνάτε ότι ο συγκεκριμένος παίχτης είναι 36 χρονών - σίγουρα μεγάλος παίχτης-, αλλά έχει την ''κατάρα'' να μην έχει σηκώσει ούτε ένα τρόπαιο στην μέχρι τώρα ποδοσφαιρική του καριέρα! Νικόλα σε εκτιμώ πολύ, αλλά με τον Καράμπελα στην ομάδα σου σε βλέπω να παραμένεις και πάλι με το αναμνηστικό μεταλλιάκι...Τέλοσπάντων! Το υστερόγραφο έχει καθαρά χιουμοριστικό χαρακτήρα και θέλω να πω πως σε περίπτωση κατάκτησης του κυπέλλου από την ΑΕΚ θα είμαι από τους πρώτους που θα της δώσω συγχαρητήρια...

Καλή τύχη σε κάθε σας επιλογή...!!! Αγωνιστικούς χαιρετισμούς...~


CaptaiN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου