powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Champions League Τρίτης!

Καλημέρα σας! Σήμερα έχουμε δύο αγώνες από το Champions League, με την Barcelona να έχει καθαρίσει την πρόκριση και την Man. United να είναι πιο κοντά στην πρόκριση, εφόσον κατάφερε και πήρε την εκτός έδρας νίκης με 0-1 στο πρώτο παιχνίδι.




MANCHESTER UNITED - CHELSEA

Ένα παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον διεξάγεται απόψε στο Old Trafford, αφού οι φιλοξενούμενοι θα πρέπει να σημειώσουν τουλάχιστον ένα τέρμα ώστε να ελπίζουν για την πρόκριση. Πρέπει να τονίσουμε, πως οι γηπεδούχοι φέτος σε όλη τη σεζόν δεν έχουν ούτε μία ήττα μέσα στο σπίτι τους και βρίσκονται στην πρώτη θέση με 69 βαθμούς, δείχνοντας να έχουν το πρωτάθλημα στα χέρια τους. Οπότε, εκτός από το πλεονέκτημα του τέρματος που σημείωσε ο Ρούνεϊ στον προηγούμενο αγώνα, θα έχουν την άνεση και την αυτοσυγκέντρωση να τα δώσουν όλα για την πρόκριση, εφόσον το πρωτάθλημα, δείχνει να τους ανήκει.

Manchester United: Van der Sar, Rafael, Ferdinand, Vidic, Evra, Valencia, Carrick, Giggs, Nani, Hernandez, Rooney

Chelsea: Cech, Bosingwa, Ivanovic, Terry, Cole, Ramires, Essien, Lampard, Anelka, Drogba, Malouda.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: UNDER 2.5 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.61 Bet365


SHAKHTAR DONETSK - BARCELONA

Εδώ έχουμε ένα αδιάφορο παιχνίδι, εφόσον στο πρώτο παιχνίδι οι Ισπανοί νίκησαν 5-1 με άνεση μέσα στο σπίτι τους, τους Oυκρανούς. Η Barcelona δεν θα αλλάξει καθόλου το στυλ της στο σημερινό παιχνίδι και θα παίξει με το ίδιο πάθος για τη νίκη. Επίσης, το ισπανικό πρωτάθλημα το έχουν στα χέρια τους και σήμερα θα έχουν και την πρόκριση, όπως όλα δείχνουν, στα ημιτελικά του Champions League. Τέλος, δεν έχω τίποτα άλλο να πω για το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά πιστεύω πως και πάλι θα σημειωθούν αρκετά τέρματα.

Shakhtar Donetsk: Pyatov, Kobin, Ischenko, Rakitskiy, Shevchuk, Mkhitaryan, Hubschman, D. Costa, Jadson, Willian, Luiz Adriano

Barcelona: Pinto, Adriano, Pique, Milito, Maxwell, Xavi, Busquets, Keita, Messi, Villa, Afellay

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: OVER 2.5 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.70 Bet365

Καλή Τύχη!




TsiRi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου