powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Nίκες για τους γηπεδούχους!!!

16 Απριλίου 2011/ 14.23...
(απόσπασμα τηλεφωνικής συνδιάλεξης συντακτών Betrace...)
-Caesar: Σήμερα πιστεύω Μιάλμπι... δεν έχω κάτι άλλο... τώρα όσον αφορά το Παλέρμο τι να πω... να στο κάψω πάλι το ματσάκι; Το αδιάφορο Παλέρμο να κερδίσει μέσα στη Ρώμη, τη στιγμή που η Ρόμα τους θέλει τους βαθμούς;
-Laftsis: Πες μου γιατί όχι; Και σε τέτοια απόδοση... δεν αξίζει;
-Caesar: Μωρέ καλή απόδοση είναι, αλλά πεταμένα λεφτά.... μόνο αν κοιμηθεί ο Θεός...
Και εκοιμήθην ο Θεός και εκέρδισεν το Παλέρμο...
Χαχαχαχαχα... τα θερμά μου συγχαρητήρια στο φίλο Laftsis για τη μεγάλη χθεσινή του επιτυχία... ό,τι και να πω περισσεύει.... μακάρι να σε είχα εμπιστευτεί να πληρωνόμουν κι εγώ... την επόμενη φορά.

Στα σημερινά τώρα...
Τρεις επιλογές έχω ξεχωρίσει σήμερα. Τρεις άσσους με μεγάλες πιθανότητες επιβεβαίωσης. Πρώτη επιλογή η πρώτη νίκη της Τρέλεμποργκ στο πρωτάθλημα απέναντι στη νεοφώτιστη Νόρκεπινγκ. Τέτοια παιχνίδια πρέπει να τα παίρνει η γηπεδούχος. Το μόνο που με φοβίζει είναι η αστάθεια της άμυνάς της, αλλά θα στηρίξω τους γηπεδούχους, οι οποίοι πέρσι έχασαν την έξοδο στο Europa League για τρεις βαθμούς. Επόμενη επιλογή η πρώτη νίκη της Μόλντε. Παίζει καλά η ομάδα του Solskjaer, αλλά δεν έχει έρθει η νίκη ακόμα. Λίγο σοβαρή να είναι στην άμυνα, την έχει τη Στάμπαεκ. Κλείνουμε με τη νίκη της Σοσιεδάδ απέναντι στη Χιχόν. Οι Βάσκοι είναι δυνατοί στην έδρα τους. Θέλουν τη νίκη για να εξασφαλίσουν παραμονή. Με 2-3 σημαντικές απουσίες η Χιχόν. Άσσος.

TRELLEBORG - NOORKOPING

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1
ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.15 Tipico


MOLDE - STABAEK

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.80 Tipico


SOCIEDAD - SPORTING GIGON

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1
ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.35 Tipico


Caesar

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου