powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 15 Μαΐου 2011

ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΡΟΜΑ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΑΠ' ΤΗ ΜΟΝΑΚΟ!

Καλημέρα σας! Χθες δεν κατάφερε να μπει κάποιο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, παρόλο που είχε πέναλτι στο 12' η Dortmund και στο 45' δοκάρι ο Γκέκας! Μετά, όμως μπήκανε συνολικά τέσσερα γκολ. Τουλάχιστον πέρασε η City που έδωσε ο φίλος Laftsis, αν και μας άγχωσε λίγο, γιατί άργησε να το βάλει το γκολ. Σήμερα, θα ασχοληθώ με Γαλλία και Ιταλία, επειδή είναι από τα πρωταθλήματα που το ενδιαφέρον παραμένει ακόμα αμείωτο.

ΠΡΩΤΗ ΔΥΑΔΑ:

ΜΟΝΑΚΟ - ΛΑΝΣ

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται έναν βαθμό πάνω από την κόκκινη γραμμή και τα πράγματα δείχνουν να δυσκολεύουν, εφόσον ακολουθούν δύο αρκετά δύσκολα παιχνίδια, με Μονπελιέ και Λυών. Οπότε σήμερα πρέπει να πάρει τη νίκη για να ελπίζει στην επιβίωσή της. Η Λανς βρίσκεται στην προτελευταία θέση και έτσι όπως δείχνουν τα πράγματα, δύσκολα γλυτώνει τον υποβιβασμό, παρόλο που έχει μπροστά της τρία παιχνίδια μαζί με το σημερινό. Επίσης, η προϊστορία είναι υπέρ της Μονακό, άρα πιστεύω πως εύκολα ή δύσκολα θα πάρει τη πολύτιμη νίκη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.75 Bet365


ΚΑΤΑΝΙΑ - ΡΟΜΑ

Η Ρόμα βρίσκεται στην 6η θέση με 60 βαθμούς και ελπίζει να φτάσει τη Λάτσιο που έχει 63 βαθμούς, μετά τη χθεσινή νίκη της επί της Τζένοα, για να περάσει στη θέση που οδηγεί στο Champions League. Οι Ρωμαίοι θέλουν δύο νίκες, τη σημερινή και νίκη με την Σαμπντόρια την τελευταία αγωνιστική, μέσα στο σπίτι τους και σε περίπτωση ισοβαθμίας με Λάτσιο περνάει η Ρόμα. Επίσης, μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και η Ουντινέζε στο προσκήνιο που έχει 62 βαθμούς, αλλά την τελευταία αγωνιστική θα βρεθεί αντιμέτωπη με την πρωταθλήτρια Μίλαν. Τέλος, η Κατάνια που παίζει απόψε στην έδρα της είναι αδιάφορη, εφόσον κατάφερε να επιβιώσει και να παραμείνει στη Serie A. Οπότε η νίκη για τη Ρόμα είναι μονόδρομος.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.50 Bet365


ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΥΑΔΑ:

ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ - ΟΣΕΡ

Έχουμε δύο ομάδες σχεδόν της ίδιας δυναμικότητας και στον βαθμολογικό πίνακα είναι πολύ κοντά, εφόσον η Οσέρ είναι μόνο δύο βαθμούς πιο πάνω. Ουσιαστικά, οι δύο ομάδες είναι αδιάφορες, αν και ακόμα κινδυνεύουν, αλλά με το να πάρουν από έναν βαθμό η κάθε μία θα ήταν ικανοποιητικό για τη συνέχεια. Πιστεύω ότι απόψε το παιχνίδι θα λήξει ισόπαλο, αφού βολεύει και τις δύο αυτό το αποτέλεσμα, αλλά για μικρότερο κίνδυνο θα πάω με την ισοπαλία στο ημίχρονο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: X ΗΜΙΧΡΟΝΟ
ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.00 Bet365


ΚΙΕΒΟ - ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ

Η νίκη για τους φιλοξενούμενους είναι μονόδρομος, εφόσον βρίσκεται έναν βαθμό κάτω από τη Λάτσιο, και αν καταφέρει να την περάσει θα πάει στα προκριματικά του Champions League, όπως ανέφερα και παραπάνω. Η Κιέβο είναι αδιάφορη, αφού κατάφερε να πραγματοποιήσει τον στόχο της, που ήταν η παραμονή της στη Serie A. Τέλος, ο άλλος λόγος που θέλει τη νίκη η Ουντινέζε είναι πως την τελευταία αγωνιστική παίζει με την πρωταθλήτρια Μίλαν, που λογικά θα δυσκολευτεί πολύ. Σήμερα το διπλό δίνει πολύ μικρή απόδοση, οπότε θα επιλέξω το δύο έως τρία γκολ που είναι και πολύ πιθανό, εφόσον η Κιέβο δεν δέχεται τόσο εύκολα τα γκολ μέσα στην έδρα της.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2-3 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.05 Bet365




TsiRi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου