powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

ΑΛΛΑΓΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ...ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ!!!

Καλησπέρα φίλοι μου. Γέμισαν οι πλατείες στις μεγάλες πόλεις της χώρας. Με ποιο σκοπό, όμως, δεν ξέρω. Πρέπει να κατανοηθεί από όλους ότι η χώρα έχει ήδη πτωχεύσει. Και τώρα οι επιλογές είναι δύο. Είτε κατεβαίνουμε όλοι στους δρόμους, παρασυρόμενοι από τυχάρπαστους κερδοσκόπους λαϊκιστές, οδηγώντας τη χώρα στο χάος, την αναρχία και σε άθλιες συνθήκες διαβίωσης, με παντελή έλλειψη κοινωνικού κράτους πρόνοιας, είτε δείχνοντας το ψυχικό σθένος του έθνους μας, με προσπάθεια και προσωπικό αγώνα κάθε Έλληνα, να καταφέρουμε να φέρουμε την ιστορική χώρα μας στο σωστό δρόμο. Ενωμένοι, απαλλαγμένοι από κάθε ίχνος διχόνοιας, να εξαλείψουμε κάθε μορφή διαφθοράς, εκμετάλλευσης και απάτης, να σταματήσουν όλων των ειδών οι λοβιτούρες.
Δυστυχώς, όμως, για να πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο απαιτείται ΑΛΛΑΓH ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ. Και αυτό είναι κάτι πολύ δύσκολο. Απόρροια αυτής της νοοτροπίας είναι και το λεγόμενο βόλεμα στο δημόσιο, με τα γνωστά σε όλους μας σήμερα αποτελέσματα. Αν αρχίσουμε να σκεφτόμαστε ως εμείς και όχι ως εγώ, τότε ίσως να έχουμε μια ελπίδα. Αλλά σε μια χώρα με τεράστια έλλειψη ΠΑΙΔΕΙΑΣ, τι να περιμένει κανείς... Και οποίος νομίζει ότι παιδεία είναι τα υψηλά ποσοστά αριστούχων στις πανελλήνιες εξετάσεις, ανεξαρτήτως πνευματικού επιπέδου, διαύγειας και αξίας των υποψηφίων, πλανάται πλάνην οικτράν. Τις προφανές λύσεις, να επιστραφούν τα λεφτά από αυτούς που τα έκλεψαν και να συμμετέχουν στις ιδιωτικοποιήσεις Έλληνες επενδυτές, για να μην ξεπουληθεί η χώρας στους ξένους, δεν τις καλοβλέπει κανείς. Αυτά συνοπτικά συνοπτικά....

Πάμε και στα στοιχηματικά. Πάμε να δούμε δύο περιστατικά των περασμένων βδομάδων. Rubin Kazan - Krasnodar η αναμέτρηση. 0-1 προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι, αλλά γύρισαν το παιχνίδι σε 2-1 οι γηπεδούχοι. Ας δούμε πώς χάθηκαν όλα τα στοιχήματα υπέρ του πρώτου γκολ των γηπεδούχων (http://www.youtube.com/watch?v=qS5Ei2PgND0).

Πάμε και στα καλύτερα. Neustadt - Sturm Graz η αναμέτρηση. 1-1 μέχρι το 87' ο αγώνας. Δείτε παρακάτω πώς έγινε το 1-2. http://www.youtube.com/watch?v=CIUtXDGlvW8 . Να αναφέρω ότι ο παίχτης που προκάλεσε το πέναλτι είναι δανεικός στους γηπεδούχους από τους φιλοξενούμενους. 
Δύσκολα στην πρόβλεψη τα παιχνίδια σήμερα. Πιθανές νίκες από Hacken και Mjallby. Βασική επιλογή μας το διπλό της Ντέρι Σίτυ στην έδρα της Ντάνταλκ και σε καλή απόδοση μάλιστα.

DUNDALK - DERRY CITY

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2     
ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.65 Unibet



Dealaki

Οι καλύτερες προσφορές είναι στο Dealaki !!! 
Πατήστε εδώ


Caesar

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου