powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ!

Καλημέρα σε όλους τους φίλους! Στους 10 πόντους έμεινε η διαφορά στο χθεσινοβραδινό παιχνίδι της Bercelona με την Bilbao, οδηγώντας μας στον κουβά, πραγματικά στο παρά πέντε. Τί να κάνουμε, συνεχίζουμε! Παρασκευή σήμερα και έχουμε επιλέξει να ασχοληθούμε με ιρλανδικό πρωτάθλημα. Εξτρά επιλογή επίσης, από την αυριανή ημέρα, η έναρξη των τελικών στο ιταλικό πρωτάθλημα, η οποία δημοσιεύεται από σήμερα, μιας και αύριο ενδέχεται να μην υπάρξει χρόνος για εκ νέου ανάρτηση.

Ξεκινώντας, λοιπόν, με την Ιρλανδία και παρατηρώντας το αυριανό πρόγραμμα, το μάτι μας πήγε απ' ευθείας στο λογικά εύκολο διπλό της Shamrock Rovers στην έδρα της UCD. Σε πολύ άσχημη κατάσταση η γηπεδούχος, που προέρχεται από 4 συνεχόμενες ήττες. Από την άλλη, η Shamrock είναι αναγκασμένη να ξεκινήσει να παίρνει θετικά αποτελέσματα και εκτός έδρας, αφού στα τρία τελευταία της εκτός έδρας παιχνίδια μετράει δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Στα δύο τελευταία παιχνίδια μάλιστα δεν κατάφερε να σκοράρει. Ευκαιρία, λοιπόν, να πάρει τα πάνω της και ως φιλοξενούμενη, μιας και η UCD πρόκειται για ομάδα αρκετά κατώτερή της. Δεύτερο σημείο από Ιρλανδία, η ισοπαλία στο ημίχρονο μεταξύ της Saint Patrick's και της Derry City. Στατιστικά και μόνο η επιλογή μας, αφού η γηπεδούχος στα τελευταία της 11 παιχνίδια εντός-εκτός, στα 9 από αυτά ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο!

Συνεχίζουμε με ιταλικό μπάσκετ και τον πρώτο τελικό της Lega A, μεταξύ της Siena και της Cantu. Πολύ ανώτεροι οι γηπεδούχοι από τη φιλοξενούμενη ομάδα. Αναμένω πολύ εύκολο sweep για ακόμα μια χρονιά. Ξεπέρασαν το εμπόδιο του Milano οι παίχτες της Cantu στα ημιτελικά. Άλλο Milano όμως, άλλο Siena! Οι 13.5 πόντοι που δίνονται ως πλεονέκτημα στη φιλοξενούμενη ομάδα δεν γίνεται να μην ξεπεραστούν από τη Siena φίλε Caesar!!! :-) Ξέρεις εσύ..!!! Άσσος με χάντικαπ!!!

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

UC DUBLIN - SHAMROCK ROVERS

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2
ΑΠΟΔΟΣΗ1.42 Unibet


SAINT PATRICK'S - DERRY CITY

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.05 Unibet


MONTEPASCHI SIENA - CANTU

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1 (-13.5 ΠΟΝΤΟΙ)
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.91 Unibet



Dealaki
Οι καλύτερες προσφορές είναι στο Dealaki !!! 
Πατήστε εδώ

Acai Berry Thin
Το κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους Acai Berry Thin !!!
Πατήστε εδώ


Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου