powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Ο κόσμος του ποδοσφαίρου απειλείται!

Καλησπέρα σας ! Ο κόσμος του ποδοσφαίρου απειλείται με το επόμενο σκάνδαλο στοιχημάτων: Μετά τη δίκη στη Γερμανία και τις έρευνες στην Ιταλία είναι πλέον η αμερικανική Continental Championship που μετακόμισε στο επίκεντρο των ερευνητών. Σύμφωνα, με πληροφορίες από την SPIEGEL ONLINE, για τρία παιχνίδια είναι ιδιαίτερα καχύποπτοι!

Το ποδόσφαιρο είναι θρησκεία.Το ποδόσφαιρο είναι ένταση, πάθος. Έτσι μπορεί να δει τουλάχιστον το ένα μέρος από τους οπαδούς του, το πιο δημοφιλές άθλημα στον κόσμο. Και γιατί να πάει στο γήπεδο, να πληρώσει για τα ακριβά εισιτήρια και γιατί να πηγαίνουν στα εκτός έδρας παιχνίδια. Αγαπούν το άθλημα, αγαπούν την ένταση, αλλά αυτό ακριβώς είναι το ποδόσφαιρο τους τελευταίους μήνες, όλο και περισσότερα έχουν χαθεί.

Στο σκάνδαλο μέσα είναι μπλεγμένος το εθνικό αθλητικό είδωλο Giuseppe Signori της Ιταλίας και λέγεται, πως μαζί με την αλβανική μαφία κανόνιζαν παιχνίδια. Ακριβώς όπως και ο Thomas Cichon, πρώην ποδοσφαιριστής της VfL Osnabrueck. Συνολικά, τέσσερις είναι οι κατηγορούμενοι για στήσιμο παιχνιδιών στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας.

.....................

http://www.spiegel.de/sport/fussball/0,1518,769127,00.html 



Dealaki
Οι καλύτερες προσφορές είναι στο Dealaki !!! 
Πατήστε εδώ

Acai Berry Thin
Το κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους Acai Berry Thin !!!
Πατήστε εδώ

White Smile
Μοναδική μέθοδος λεύκανσης δοντιών White Smile !!!
Πατήστε εδώ


TsiRi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου