powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

CHAMPIONS LEAGUE ΚΑΙ BRASILEIRAO!

Καλημέρα σε όλους τους φίλους! Ό,τι και να πούμε για το χθεσινό χαμένο ποντάρισμα είναι λίγο. Κατώτερος των προσδοκιών και των περιστάσεων ο Παναθηναϊκός κατάφερε να δεχτεί 4 τέρματα από μια ομάδα εν ονόματι Odense (με όλο το σεβασμό). Κατάντια, ξενέρα, μέχρι και αηδία τα χθεσινοβραδινά συναισθήματα. Σε δεύτερη μοίρα το στοιχηματικό μέρος, όπου ακόμα και εκεί κατάφερε να στείλει στον κουβά ακόμα και την πιο τρελή σκέψη-εκτίμηση που θα μπορούσε να είχε κάνει κανείς για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Μπορούμε να μιλάμε και να γράφουμε για ώρες, αλλά δεν θα το κάνουμε μιας και το blog που έχουμε δεν είναι τέτοιο περιεχομένου.

Συνεχίζοντας, να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους επισκέπτες της χθεσινής ημέρας στο blog μας, με τις συνολικές διαφορετικές IP να καταρρίπτουν κατά πολύ το τελευταίο ρεκόρ επισκεψιμότητας που είχαμε (363 διαφορετικές IP).

Συνολικός Αριθμός IP: 863...!!!

Ειδικότερα σε μια ''νεκρή'' για πολλούς στοιχηματική περίοδο και δικαίως, ο τελικός αριθμός επισκεπτών στο blog μας, μας ωθεί για ακόμα καλύτερη συνέχεια. Ευχαριστούμε πολύ και πάλι και ελπίζουμε και ευελπιστούμε σε ανάλογη και ακόμα καλύτερη συνέχεια!

Πάμε στα στοιχηματικά τώρα. Τετάρτη σήμερα και οι αγώνες και οι επιλογές πονταρίσματος αρκετές. Πρώτος αγώνας που στεκόμαστε αυτός της Malmo με τη Rangers. Μετά το αναπάντεχο αρνητικό 0-1 στην έδρα της σκωτσέζικης ομάδας, διεξάγεται απόψε ο επαναληπτικός στην έδρα της σουηδικής ομάδας. Πιο έμπειρη και καλύτερη σαν ομάδα η Rangers. Αξίζει ο στοιχηματισμός υπέρ της και λόγω αποδόσεων στο διπλό. Παρ' όλο την ήττα της στο πρώτο παιχνίδι την εμπιστεύομαι για νίκη-πρόκριση στην έδρα της Malmo και θα την συμπεριλάβω στις σημερινές επιλογές μου.

Συνεχίζουμε με Brasileirao και δύο αγώνες της κατηγορίας. Πρώτος αγώνας που στεκόμαστε είναι αυτός της Figueirense με τη Botafogo. Τρεις συνεχόμενες παραμένουν χωρίς γκολ οι αποψινοί γηπεδούχοι, δείχνοντας να δυσκολεύονται αρκετά στο σκοράρισμα. Δεν γίνεται να συνεχιστεί για πολύ αυτό. Εφτά συνεχόμενες αγωνιστικές που η Botafogo φέρνει σύνολο τερμάτων ''2-3''. Προϊστορία υπέρ της επιλογής μας. Πάμε με το 2-3 γκολ. Δεύτερο παιχνίδι αυτό της Vasco da Gama με τη Santos. Επιλογή μας εδώ να σκοράρουν αμφότερες και οι δυο ομάδες αφού έχουν δείξει πως όσο εύκολα σκοράρουν, άλλο τόσο εύκολα δέχονται τέρμα.

Συνοπτικά οι επιλογές μας:

MALMO - RANGERS

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2
ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.25 Expekt


FIGUEIRENSE - BOTAFOGO

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2-3 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.95 Expekt


VASCO DA GAMA - SANTOS

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: GOAL - GOAL
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.60 Expekt




Figame.gr
Τα φθηνότερα Αεροπορικά, Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια είναι στο Figame.gr !!!
Τα φθηνότερα Ξενοδοχεία και Ταξιδιωτικά Πακέτα είναι στο Figame.gr !!! 
Πατήστε εδώ

Dealaki.gr
Οι καλύτερες προσφορές είναι στο Dealaki.gr !!! 
Πατήστε εδώ

Acai Berry Thin
Το κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους Acai Berry Thin !!!
Πατήστε εδώ




Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου