powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΥΑΔΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ!

Καλημέρα σε όλους τους φίλους! Επιβεβαιώθηκε χθες ο φίλος Caesar στην κύρια εκτίμησή του, όπως επίσης και στο ''κάψιμο'' του δικού μας αγώνα. Στο τρία γκολ σταμάτησε το κοντέρ για την νεοφώτιστη ομάδα της Novara, απέναντι στην Inter των πολλών αστέρων. Άκρως απογοητευτικό ξεκίνημα για τους Nerazzurri τη φετινή αγωνιστική χρονιά, που δείχνουν να μην μπορούν να συνέλθουν. Προχωράμε σήμερα Τετάρτη, με το στοιχηματικό πρόγραμμα να είναι άκρως ενδιαφέρον, μιας και υπάρχουν εμβόλιμες αγωνιστικές σε αρκετά μεγάλα πρωταθλήματα. Πάμε, λοιπόν, να δούμε τις επιλογές μας:

Ξεκινάμε με ιταλικό πρωτάθλημα και τον αγώνα της Fiorentina με την Parma. Τα λίγα τέρματα θα είναι η κύρια επιλογή μας στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Στο 93ο λεπτό χάσαμε το under την προηγούμενη αγωνιστική για την Parma με αντίπαλο την ομάδα του Chievo. Η ομάδα του Franco Colomba έχει ξεκινήσει με 2/2 over, κάτι αρκετά ασυνήθιστο για μια ομάδα που την περσινή χρονιά μας είχε καλομάθει στα λίγα τέρματα. Απόψε ελπίζουμε να επιβεβαιωθούμε με το ποντάρισμά μας, αναμένοντας πιο κλειστό παιχνίδι από τους φιλοξενούμενους.

Συνεχίζουμε με Ισπανία και Primera Division. Η Real Madrid φιλοξενείται στην έδρα της Santander, με σκοπό την επιστροφή στις νίκες, μετά το στραπάτσο της Κυριακής από τη Levante. Κλάσεις ανώτερη η ομάδα του Jose Mourinho, που μπορεί να καθαρίσει αρκετά εύκολα το παιχνίδι, αρκεί να παρουσιαστεί τυπικά σοβαρή. Η νίκη των φιλοξενούμενων με χάντικαπ θα είναι εδώ η επιλογή μας.

FIORENTINA - PARMA

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: UNDER 2.5 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.74 Expekt


SANTANDER - REAL MADRID

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2 (HC 1-0)
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.60 Expekt

BetBeast.com
ΤΕΡΑΣτιες αποδόσεις, ΤΕΡΑΣτια ποικιλία αθλημάτων BetBeast.com !!!
Πατήστε εδώ

Dealaki.gr
Οι καλύτερες προσφορές είναι στο Dealaki.gr !!! 
Πατήστε εδώ

Acai Berry Thin
Το κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους Acai Berry Thin !!!
Πατήστε εδώ


Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου