powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Το κίνητρο στην Ουάσινγκτον και γκολ στο Παρίσι!

Καλησπέρα! Ευχαριστώ πολύ όλους τους φίλους και συνεργάτες του Bet Race για τα καλά τους λόγια, για την χθεσινή επιτυχημένη μας εκτίμηση στον αγώνα της Σλοβενίας με τη Σερβία! Πάμε να συνεχίσουμε με δύο σημερινούς αγώνες.

Βανκούβερ-Ουάσινγκτον ο πρώτος αγώνας. Οι νεοφώτιστοι γηπεδούχοι έχουν ξεμείνει από στόχους, χωρίς αυτό βέβαια να τους εμποδίζει να παίρνουν νίκες, όπως αυτή της περασμένης αγωνιστικής απέναντι στη Σολτ Λέικ. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι παλεύουν για την είσοδο στα playoffs. Έρχονται από δυο σερί εκτός έδρας ήττες απέναντι σε Κολόμπους (2-1) και Φιλαδέλφεια (3-2), παίζοντας πάντως αρκετά καλά. Οι γηπεδούχοι είναι η τρίτη χειρότερη ομάδα της κατηγορίας σε εντός έδρας απολογισμό, ενώ οι φιλοξενούμενοι η τρίτη καλύτερη ομάδα της κατηγορίας σε εκτός έδρας απολογισμό. Στον πρώτο αγώνα στην Ουάσινγκτον κέρδισε η Ουάσινγκτον 4-0. Πάμε με το κίνητρο. Διπλό.

Παρίσι-Επινάλ ο επόμενος αγώνας από την 3η κατηγορία της Γαλλίας. Απλά τα πράγματα. Η Επινάλ έχει φέρει και στα 10 τελευταία παιχνίδια over 2.5 goals. Έχει την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία, με 28 γκολ σε 11 αγώνες, ενώ η άμυνά της έχει ήδη δεχτεί 15 γκολ. Άσχημα αμυντικά και οι γηπεδούχοι. Εννοείται ότι κάποια στιγμή θα σπάσει το over της Επινάλ, αλλά σε αποδόσεις πάνω από 2.00 την ακολουθούμε.

VANCOUVER - DC UNITED

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2
ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.37 Pinnacle


PARIS - EPINAL

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: OVER 2.5 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.11 Pinnacle

BetBeast.com
ΤΕΡΑΣτιες αποδόσεις, ΤΕΡΑΣτια ποικιλία αθλημάτων BetBeast.com !!!
Πατήστε εδώ

Dealaki.gr
Οι καλύτερες προσφορές είναι στο Dealaki.gr !!! 
Πατήστε εδώ

Acai Berry Thin
Το κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους Acai Berry Thin !!!
Πατήστε εδώ


Caesar

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου