powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Κι αν σου κάτσει...

Καλημέρα! Αρκετοί αγώνες σήμερα φίλοι μου. Θα ασχοληθούμε με τους αγώνες της ημέρας και θα ακολουθήσει ανάρτηση για τους ξενύχτηδες με τους αγώνες από την Αμερικανική Ήπειρο.

Ας ξεκινήσουμε από τους αγώνες της Β' Γερμανίας που παίζουν νωρίς.
Ουνιόν-Καρλσρούη ο πρώτος αγώνας. Με πολλές απουσίες οι γηπεδούχοι. Παίζουν καλά οι φιλοξενούμενοι, αλλά νίκη δεν παίρνουν. Χωρίς νίκη εδώ και 7 αγωνιστικές. Ευκαιρία να εκμεταλλευτούν τις απουσίες της Ουνιόν και να επιστρέψουν στις νίκες. Διπλό και σε πολύ καλή απόδοση. Για κάλυψη και μόνο θα το παίξουμε Χ2.

Ντούισμπουργκ-Ίνγκολσταντ. Με στόχο την άνοδο ξεκίνησαν οι γηπεδούχοι, αλλά προς το παρόν παλεύουν για την παραμονή. Αν δεν κερδίσουν και την Ίνγκολσταντ, τη χειρότερη εκτός έδρας ομάδα της κατηγορίας, με απολογισμό 0-0-5, 3:17 τέρματα, τότε δε θα κερδίσουν ποτέ. Η προϊστορία δείχνει έδρα και μάλιστα με χάντικαπ. Καρφί άσσο.

Συνεχίζουμε με Α' Βελγίου και τον αγώνα Σιντ Τρούιντεν-Γκέρμιναλ. Οι γηπεδούχοι τελευταία παίζουν καλά, ψάχνοντας ακόμα την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα μετά από 9 αγωνιστικές. Οι φιλοξενούμενοι είναι μια από τις χειρότερες ομάδες εκτός έδρας. Η προϊστορία είναι μοιρασμένη, αλλά τα δύο τελευταία χρόνια οι γηπεδούχοι έχουν ισάριθμες νίκες εντός έδρας. Αν θέλουν να πάρουν μια νίκη οι γηπεδούχοι, τότε θα την πάρουν σήμερα. Άσσος.

Και τελειώνουμε με Α' Ισπανίας και τον αγώνα Μπαρτσελόνα-Σανταντέρ. Πολλοί θα πουν ότι είμαι τρελός, αλλά απόψε κοντράρουμε Μπαρτσελόνα. Μπορεί οι γηπεδούχοι να είναι αήττητοι ακόμα, αλλά κάποτε θα χάσουν. Ειδικότερα όταν ακολουθούν ευρωπαϊκοί αγώνες τότε είναι μεγαλύτερη η πιθανότητα για γκέλα. Οι φιλοξενούμενοι είναι χωρίς νίκη, αλλά να θυμίσω ότι η Σανταντέρ πήρε ισοπαλία με τη Ρεάλ και έχασε στο τέλος πολύ δύσκολα με 4-3 στο Μεστάγια από τη Βαλένθια. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι οι περισσότεροι παίχτες των γηπεδούχων είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες και θα είναι κουρασμένοι. Κάτι αντίστοιχο συνέβη πέρσι τις πρώτες αγωνιστικές όταν αναμετρήθηκαν Μπαρτσελόνα και Χέρκουλες, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι 0-2. Παίζουμε Χ2 ανοιχτή διπλή.

UNION BERLIN - KARLSRUHE

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Χ2
ΑΠΟΔΟΣΗ: 3.85 / 4.50 Betfair


DUISBURG- INGOLSTADT

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.92 Betfair


ST.TRUIDEN - GERMINAL

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1
ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.80 Betfair


VALUE BET

BARCELONA-SANTANDER

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: X2
ΑΠΟΔΟΣΗ: 17.00 / 46.00 Betfair

BetBeast.com
ΤΕΡΑΣτιες αποδόσεις, ΤΕΡΑΣτια ποικιλία αθλημάτων BetBeast.com !!!
Πατήστε εδώ

Dealaki.gr
Οι καλύτερες προσφορές είναι στο Dealaki.gr !!! 
Πατήστε εδώ

Acai Berry Thin
Το κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους Acai Berry Thin !!!
Πατήστε εδώ


Caesar

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου