powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΔΥΑΔΑ ΚΑΙ EUROLEAGUE!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Μετά από ένα μικρό διάστημα αποχής, επιστρέφουμε σήμερα Τετάρτη με δύο ποδοσφαιρικούς και δύο μπασκετικούς αγώνες. Εύκολα επιβεβαιωθήκαμε την τελευταία φορά με την άνετη νίκη της Bilbao απέναντι στον Ολυμπιακό για την 1η αγωνιστική της Euroleague και ελπίζουμε και απόψε να συνεχίσουμε το ίδιο καλά. Πάμε, λοιπόν, να δούμε τις επιλογές μας:

Ισπανικό πρωτάθλημα και εμβόλιμη 9η αγωνιστική. Επιλογή μας για στοιχηματισμό τα 2-3 γκολ στο παιχνίδι της Getafe με την Osasuna. Τις τελευταίες εφτά αγωνιστικές έχει να φέρει σύνολο τερμάτων 2-3 η αποψινή γηπεδούχος. Το εμπιστευόμαστε απόψε, έχοντας ως σύμμαχό μας και την προϊστορία, μιας και μοιάζει αρκετά δύσκολο να συνεχιστεί αυτό το σερί. Συνεχίζουμε με γερμανικό over από το κύπελλο Γερμανίας. Ομάδα από την τέταρτη κατηγορία η Holstein Kiel, ενώ η Duisburg από τη δεύτερη κατηγορία. Αστείες άμυνες εκατέρωθεν, λογικά θα έχουμε γκολ και από τις δύο ομάδες, αναμένοντας να επιβεβαιωθεί και το over 2.5 goals.

Euroleague για τη συνέχεια και 2η αγωνιστική. Πρώτη μας επιλογή η νίκη του Παναθηναϊκού στην Κροατία εναντίον της KK Zagreb. Καλύτερος και πιο έμπειρος ο Παναθηναϊκός, λογικά δεν θα έχει πρόβλημα απόψε κόντρα στην κροατική ομάδα. Παίρνουμε το χάντικαπ των 9.5 πόντων υπέρ των γηπεδούχων και ποντάρουμε στο διπλό του Παναθηναϊκού. Συνεχίζουμε με την εύκολη λογικά επικράτηση της Anadulu Efes στην Τουρκία, εναντίον της αδύναμης Belgacom Spirou. Καλύπτεται το χάντικαπ των 15.5 πόντων που δίνεται υπέρ των φιλοξενούμενων. Μόνο και μόνο να ρίξει κανείς μια πρόχειρη ματιά στα ρόστερ των δύο ομάδων, μπορεί εύκολα να δικαιολογήσει την επιλογή μας. Συνοπτικά:

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΔΥΑΔΑ

GETAFE - OSASUNA

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2-3 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.95 Bet365


HOLSTEIN KIEL - DUISBURG

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: OVER 2.5 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.80 Bet365


ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ ΔΥΑΔΑ

KK ZAGREB - PANATHINAIKOS

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2 (-9.5 ΠΟΝΤΟΙ)
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.54 Bet365


ANADULU EFES - BELGACOM SPIROU

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1 (-15.5 ΠΟΝΤΟΙ)
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.90 Bet365

BetBeast.com
ΤΕΡΑΣτιες αποδόσεις, ΤΕΡΑΣτια ποικιλία αθλημάτων BetBeast.com !!!
Πατήστε εδώ

Dealaki.gr
Οι καλύτερες προσφορές είναι στο Dealaki.gr !!! 
Πατήστε εδώ

Acai Berry Thin
Το κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους Acai Berry Thin !!!
Πατήστε εδώ


Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου