powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

ΚΕΡΔΙΖΕΙ Η LEVERKUSEN!

Καλημέρα σε όλους τους φίλους! Αν και ήταν ακόμα και με 12 πόντους μπροστά η Fener, κατάφερε εν τέλει και έχασε από τον απαράδεκτο Ολυμπιακό. Δηλαδή από δύο παίχτες. Από τον Βασίλη Σπανούλη και από τον Γιώργο Πρίντεζη. Παρ' όλα αυτά, εκτιμώ πως από τον φετινό μπασκετικό Ολυμπιακό, στην διοργάνωση της Eurolegue, δεν αναμένεται κάτι ιδιαίτερο, μιας και οι αδυναμίες του είναι εμφανέστατες. Θα τον κοντράρουμε αρκετά φέτος.

Παρασκευή σήμερα και ξεχωρίζουμε το διπλό της Leverkusen απέναντι στη Freiburg. Εύκολα περνάει τα τελευταία χρόνια η Leverkusen από το Freiburg. Στα συν της για απόψε είναι η ύπαρξη στον πάγκο της του πρώην προπονητή της Freiburg, Robin Dutt. Τίποτα ιδιαίτερο η γηπεδούχος ομάδα, που αναμένεται να στρογγυλοκάτσει απόψε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Επιστροφή, λοιπόν, στις νίκες για τη Leverkusen, μετά την άτυχη ήττα της την προηγούμενη αγωνιστική, στην έδρα της, από τη Schalke.

FREIBURG - BAYER LEVERKUSEN

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2
ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.00 Bet365

BetBeast.com
ΤΕΡΑΣτιες αποδόσεις, ΤΕΡΑΣτια ποικιλία αθλημάτων BetBeast.com !!!
Πατήστε εδώ

Dealaki.gr
Το Dealaki.gr συγκεντρώνει τις καλύτερες προσφορές που κυκλοφορούν στην αγορά. Κάντε "Like" στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τις καλύτερες προσφορές γύρω σας! Dealaki.gr !!!
Πατήστε εδώ

Acai Berry Thin
Το κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους Acai Berry Thin !!!
Πατήστε εδώ


Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου