powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ 6/6...!!!

Καλημέρα σε όλους τους φίλους! Συγχαρητήρια στον φίλο TsiRi για τις χθεσινές του εκτιμήσεις. Ακόμα ένα γκολ στον αγώνα της Leverkusen θα του πρόσφερε το απόλυτο. Σάββατο σήμερα και οι επιλογές για στοιχηματισμό αρκετές ως συνήθως. Πάμε να δούμε τι έχουμε επιλέξει.

Καλή επιλογή το over στο παιχνίδι του Ολυμπιακού. Δεν αναμένω παρ' όλα αυτά να ξεφύγει το σκορ τόσο όσο ξέφυγε στο παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας. 3-4 γκολ η επιλογή μας από τη ζώνη τερμάτων. Συνεχίζουμε με τον αγώνα της Newcastle με την Chelsea. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες θα είναι εδώ η επιλογή μας. Τρίτη επιλογή μας τα 2-3 γκολ στο παιχνίδι της Inter με την Udinesse. Συνεχίζουμε με τον αγώνα της Southport με την Alfreton Town. Επαληθεύεται το over στο συγκεκριμένο παιχνίδι ακόμα και με σκορ μόνο από τη γηπεδούχο. Κλείνουμε τα ποδοσφαιρικά πονταρίσματα με το over 3.5 goals στο παιχνίδι της Rangers με την Dunfermline. Πολλά τα προβλήματα για τη φιλοξενούμενη, από γκέλες προέρχεται η γηπεδούχος. Κλείνουμε τις εκτιμήσεις μας με μπασκετικό ποντάρισμα. Θα επιδιώξει να ξεκινήσει δυναμικά απόψε ο Παναθηναϊκός με αντίπαλο τον Ηλυσιακό, κάτι που δεν έκανε με την KK Zagreb μεσοβδόμαδα. Πάω με τη διαφορά των 14 και περισσότερων πόντων στο ημίχρονο. Συνοπτικά:

1) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: 3-4 GOALS   Sportingbet 2.38

2) NEWCASTLE - CHELSEA: GOAL - GOAL          Sportingbet 1.67

3) INTER - UDINESE: 2-3 GOALS                          Sportingbet 1.90

4) SOUTHPORT - ALFRETON: OVER 2.5 GOALS   Sportingbet 1.60

5) RANGERS - DUNFERMLINE: OVER 3.5 GOALS  Sportingbet 2.20

6) ΠΑΟ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: 1 HT (-13.5 ΠΟΝΤΟΙ)            Spotingbet 1.85

ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ''LIKE'' ΣΤΟ DEALAKI.GR ΜΕΣΩ FACEBOOK, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ, ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ''ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ''. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ...!!!

Dealaki.gr
Το Dealaki.gr συγκεντρώνει τις καλύτερες προσφορές που κυκλοφορούν στην αγορά. Κάντε "Like" στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τις καλύτερες προσφορές γύρω σας! Dealaki.gr !!!
Πατήστε εδώ

Acai Berry Thin
Το κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους Acai Berry Thin !!!
Πατήστε εδώ

Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου