powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ!

Καλημέρα σε όλους τους φίλους! Μετά τις επιτυχημένες εκτιμήσεις του φίλου TsiRi, επιστρέφουμε σήμερα Τετάρτη με εκτιμήσεις από κύπελλο Ελλάδας και Α1 Μπάσκετ. Πάμε να δούμε τι ακριβώς επιλέγουμε:

Ξεκινώντας, λοιπόν, ποδοσφαιρικά με τη φάση των 16 για το θεσμό του κυπέλλου να αναφέρουμε πως όλοι οι αγώνες είναι μονοί και σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι. Ξεκινάμε από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με το Θρασύβουλο. Οι ερυθρόλευκοι μετά το στραβοπάτημα με τη Δόξα Δράμας, θα προσπαθήσουν να δείξουν σημάδια ανάκαμψης, ειδικότερα μπροστά στο κοινό τους. Επιλέγουμε για στοιχηματισμό εναλλακτική ζώνη τερμάτων και πιο συγκεκριμένα τα 3-4 τέρματα. Συνεχίζουμε με τον αγώνα του Πανιωνίου με τον Παναθηναϊκό. Κερδίζουν οι τυπικά φιλοξενούμενοι. Καλύτερη ομάδα, επιστροφές βασικών παιχτών στην ενδεκάδα. Ισοπαλία στο ημίχρονο, διπλό τελικό, ως βασική επιλογή μας.

Μπασκετικά, τέλος, κρατάμε το διπλό του Αμαρουσίου με πλεονέκτημα υπέρ του, στην έδρα του προτελευταίου Ίκαρου Καλλιθέας και το διπλό με χάντικαπ του Περιστερίου στην έδρα του Άρη, στους 14.5 πόντους υπέρ της Αθηναϊκής ομάδας. Κερδίζει ο Άρης, όχι όμως με περισσότερους από 14 πόντους.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ:      3-4 GOALS         Sportingbet 2.20
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ:              X/2                Sportingbet 3.80
ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΜΑΡΟΥΣΙ:  2 (+6.5 ΠΟΝΤΟΙ)     Sportingbet 1.90
ΑΡΗΣ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ:                       2 (+14.5 ΠΟΝΤΟΙ)    Sportingbet 1.80







Dealaki.gr
Κάντε "Like" στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι  από όλους τις καλύτερες προσφορές γύρω σας! Πατήστε εδώ

GetPrize.gr
Κάντε "Like" στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τους καλύτερους διαγωνισμούς και εκπτωτικά κουπόνια! Πατήστε εδώ

Acai Berry Thin
Το κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους! Πατήστε εδώ


Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου