powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΔΙΗΜΕΡΟΥ!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους! Δεν έκατσαν τα πονταρίσματα χθες στον φίλο TsiRi, μιας και ήρθαν ακριβώς αντίθετα. Τετάρτη σήμερα, με εκτιμήσεις για Champions League να προϋπάρχουν ήδη στο blog μας από χθεσινή ανάρτηση. Εμείς θα ασχοληθούμε κυρίως με εκτιμήσεις από Euroleague και από κύπελλο Ελλάδας. Πάμε, λοιπόν, να δούμε τις επιλογές μας:

Δύο παιχνίδια για την 5η αγωνιστική του Top16 για τη Euroleague διεξάγονται απόψε, με το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την CSKA Moscow να κλέβει την παράσταση. Πολύ δύσκολα τα πράγματα απόψε για τους ερυθρόλευκους, αφού εκτός του ότι βρίσκουν απέναντι τους μια πολύ καλύτερη ομάδα, ταξίδεψαν και με απουσίες, αφού οι Πρίντεζης και Κέσελ δεν ταξίδεψαν στη Μόσχα, λόγω τραυματισμών. Δύσκολα θα καταφέρει την έκπληξη απόψε ο Ολυμπιακός και ο άσσος με -9.5 πόντους στο 1.55 μας καλύπτει. Από την αυριανή ημέρα τώρα, ξεχωρίζουμε τον απλό άσσο της Fenerbahce Ulker απέναντι στην Unics Kazan. Ελπίδες για πρόκριση θα έχουν οι Τούρκοι, μόνο αν καταφέρουν να κερδίσουν τη ρώσικη ομάδα και την τελευταία αγωνιστική να εκμεταλλευτούν συνδυασμό αποτελεσμάτων για διεκδίκηση της δεύτερης προνομιούχου θέσης. Μπορούν τη νίκη απέναντι σε μια ομάδα καλή μεν, υπερεκτιμημένη δε.

Συνεχίζουμε με ποδοσφαιρικές εκτιμήσεις, ξεκινώντας από κύπελλο Ελλάδας. Κερδίζει ο ΟΦΗ τον Πανσεραϊκό και μάλιστα με ευρύ σκορ. Γεμάτο το Γεντί Κουλέ, μεγάλη η δίψα των κρητικών για πρόκριση στα ημιτελικά. Ο Αστέρας Τρίπολης στη συνέχεια υποδέχεται την Κέρκυρα στην έδρα του. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη έχει σίγουρα το προβάδισμα, τόσο λόγω έδρας, όσο και αδιαφορίας της Κέρκυρας για το συγκεκριμένο θεσμό, αφού παλεύει για τη σωτηρία της. Έστω και δύσκολα, λογικά ο άσσος θα επιβεβαιωθεί. Πέντε συνεχόμενα 0-1 γκολ έχει ο Αστέρας. Στο under και το σημερινό παιχνίδι, με 1-0 σκορ υπέρ του Αστέρα. Κλείνουμε τις εκτιμήσεις μας με αυριανή εκτίμηση από Europa League. Πρόκριση στον επόμενο γύρο της Udinese. Καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ, το έδειξε και στο πρώτο παιχνίδι, παρά το 0-0. Μπορεί να τα καταφέρει στην Τούμπα.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

CSSKA MOSCOW - OLYMPIACOS:     1 (-9.5 ΠΟΝΤΟΙ)      Bet365 1.55
ΟΦΗ - ΠΑΝΣΕΡΑΪΚΟΣ:                                1/1                 Bet365 2.00
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ:    UNDER 2.5 GOALS    Bet365 1.44



ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΕΜΠΤΗΣ

FENERBAHCE - UNICS KAZAN:                      1                  Bet365 1.60
PAOK - UDINESE:                           ΠΡΟΚΡΙΣΗ UDINESE   Bet365 1.53




Dealaki.gr
Κάντε "Like" στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τις καλύτερες προσφορές γύρω σας!
Πατήστε εδώ

GetPrize.gr
Κάντε "Like" στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τους καλύτερους διαγωνισμούς και εκπτωτικά κουπόνια!
Πατήστε εδώ

Acai Berry Thin
Το κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους!
Πατήστε εδώ

Laftsis

1 σχόλιο: