powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Με το κίνητρο σήμερα!!!

Καλημέρα από το ηλιόλουστο σήμερα Φράιμπουργκ! Ιδανικές καιρικές συνθήκες για μπάλα σήμερα. Θα πάρει σίγουρα βαθμό/ούς απέναντι στη Σάλκε.

Επιστροφή μετά απουσία 3 μηνών. Συγχαρητήρια στους συνεργάτες της BetRace που όλο αυτόν τον καιρό κράτησαν σε υψηλό επίπεδο το blog μας. Αλλά αναρτήσεις όπως το διπλό της Γαλατά μου επέβαλαν την επιστροφή μου.

Δύο παιχνίδια έχουμε για σήμερα. Και στις δύο περιπτώσεις πάμε με το κίνητρο της αποφυγής του υποβιβασμού. Πρώτο παιχνίδι η αναμέτρηση Σοσό-Βαλενσιέν. Απλά τα πράγματα. Τελευταία ευκαιρία για Σοσό. Αν δεν κερδίζει τέτοια παιχνίδια στην έδρα της, δεν αποφεύγει τον υποβιβασμό. Οι φιλοξενούμενοι μία από τις χειρότερες εκτός έδρας ομάδες της κατηγορίας με απολογισμό 1-3-9, 9:21 τέρματα. Και η προϊστορία στο μέρος των γηπεδούχων που τα τελευταία πέντε χρόνια έχουν χάσει μόνο μια φορά, εντός έδρας, από τη Βαλενσιέν (3-1-1). Άσσος ξερός και σε πολύ καλή απόδοση.

Γουίγκαν-Σουόνσι η επόμενη αναμέτρηση. Ακριβώς τα ίδια ισχύουν και για αυτόν τον αγώνα. Οι νεοφώτιστοι φιλοξενούμενοι είναι η δεύτερη χειρότερη ομάδα της κατηγορίας εκτός έδρας, με απολογισμό 2-3-8, 10-24 τέρματα. Οι γηπεδούχοι χρειάζονται οπωσδήποτε τη νίκη, προς αποφυγή του υποβιβασμού. Και με την πολυετή εμπειρία τους στην Premier League θα τα καταφέρουν. Άσσος.

SOCHAUX - VALENCIENNES

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1
ΑΠΟΔΟΣΗ: 3.00 Bet365



WIGAN - SWANSEA

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1
ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.40 Bet365




Dealaki.gr
Κάντε "Like" στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τις καλύτερες προσφορές γύρω σας!
Πατήστε εδώ

GetPrize.gr
Κάντε "Like" στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τους καλύτερους διαγωνισμούς και εκπτωτικά κουπόνια!
Πατήστε εδώ

Acai Berry Thin
Το κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους!
Πατήστε εδώ

Caesar

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου