powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΙΛΙΝΑ...!!!

Καλησπέρα σε όλους! Μετά από ένα μήνα σχεδόν τα λέμε και πάλι μαζί. Από το σημερινό πρόγραμμα της Παρασκευής έχω ξεχωρίσει τον αγώνα Νίτρα - Ζίλινα, ο οποίος διεξάγεται στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Σλοβακίας. Οι γηπεδούχοι της Νίτρα βρίσκονται στην έβδομη θέση της βαθμολογίας, χωρίς να κυνηγάνε κάτι το ιδιαίτερο μετά από τις δεκαεννέα πρώτες αγωνιστικές. Για το αν προλαβαίνει κάποια θέση μέσα στην προνομιούχο τριάδα που οδηγεί στην Ευρώπη, ούτε καν γίνεται λόγος, εφόσον απέχει δεκατρείς ολόκληρους βαθμούς από την τρίτη θέση, όπως επίσης ούτε και κινδυνεύει να πέσει κατηγορία. Εντός έδρας είναι από τις χειρότερες ομάδες του πρωταθλήματος, καθώς σε εννέα αγώνες έχει μία μόλις νίκη, πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες. Στην αντίπερα όχθη, η Ζίλινα βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και θα παλέψει μέχρι τέλους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ομάδες όπως τη Νίτρα πρέπει να τις καθαρίζει με επαγγελματικές νίκες αν θέλει να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου. Σίγουρα ποιοτικότερη ομάδα οι φιλοξενούμενοι. Το γεγονός ότι στις τρεις τελευταίες της αναμετρήσεις εκτός έδρας δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη, στο αποψινό ματς η κατάκτηση των τριών βαθμών είναι επιτακτική. Οπότε πιστεύω ότι η Ζίλινα θα καταφέρει να επιστρέψει και πάλι στις εκτός έδρας επιτυχίες, πληρώνοντάς μας παράλληλα και πολύ καλά. Έτσι, λοιπόν, έχουμε:

F.C. NITRA - MSK ZILINA

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2
AΠΟΔΟΣΗ: 2.06 Betfair

Kαλή τύχη σε κάθε σας επιλογή...!!! Αγωνιστικούς χαιρετισμούς...~



Dealaki.gr
Κάντε "Like" στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τις καλύτερες προσφορές γύρω σας!
Πατήστε εδώ

GetPrize.gr
Κάντε "Like" στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τους καλύτερους διαγωνισμούς και εκπτωτικά κουπόνια!
Πατήστε εδώ

Acai Berry Thin
Το κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους!
Πατήστε εδώ


CaptaiN

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο Captain! Τέλειος. Το είδα από 'σένα, το έψαξα αρκετά κι εγώ πριν το ματς, συμφώνησα σε όλα όσα όμορφα παρουσίασες, το έπαιξα και πληρώθηκα μαζί σου!... Περιμένω πιο συχνές εκτιμήσεις από από παιχνίδια εκτός κουπονιού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή