powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Με το κίνητρο και παλι!

Καλησπέρα! Συγχαρητήρια στα παιδιά για τις επιτυχημένες εκτιμήσεις τους τις τελευταίες ημέρες. Πολλά παιχνίδια σήμερα και άντε να βγάλεις άκρη. Πάμε να ρίξουμε μια γρήγορη ματιά.

Χρειάζεται τη νίκη η Γουίγκαν, επικίνδυνη πάντα η Γουέστ Μπρομ. Λόγω απόδοσης αξίζει ο άσσος. Τραγική η Γκρασχόπερς, ανώτερη η Γιουνγκ Μπόις. Διπλό. Θα συμφωνήσω με ksaderfo για Καρταγένα, πάση θυσία χρειάζεται τη νίκη. Δε σώνεται πια η Ταραγόνα. Άσσος. Η Νόισταντ έχασε ακόμα και από την τελευταία Κάπφενμπεργκ. Διπλό η Αούστρια Βιέννης. Δεν είναι ακόμα έτοιμο το Μόντρεαλ. Φάνηκε στην πρεμιέρα. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο ολυμπιακό στάδιο του Μόντρεαλ, λόγω έργων στη φυσική του έδρα. Καλύτερο το Σικάγο. Διπλό. Επιτέλους νίκη για Ρασινγκ Κλουμπ. Θα έρθουν κι άλλες. Διπλό.

Τέσσερις βασικές επιλογές για σήμερα. Από Α' Γαλλίας έχουμε δύο άσσους. Οσέρ και Λοριάν αντιμετωπίζουν δύο νεοφώτιστες και είναι επιτακτική η ανάγκη για νίκη στη μάχη που δίνουν για τη σωτηρία τους. Προέρχονται από εκτός έδρας ισοπαλίες σε δύο δύσκολες έδρες, των Ρεν και Τουλούζ αντίστοιχα. Άσσοι.

Από Ελλάδα κρατάμε τον άσσο του Εργοτέλη απέναντι στην Κέρκυρα. Ήρθε η ώρα για τους Κρητικούς να επιστρέψουν στις νίκες. Κλείνουμε με τον άσσο της Λεβερκούζεν απέναντι στη Γκλάντμπαχ. Παίζουν καλό ποδόσφαιρο οι φιλοξενούμενοι, αλλά περιμένω την ανάκαμψη των γηπεδούχων μετά το στραπάτσο από Μπαρτσελόνα και Βόλφσμπουργκ. Άσσος.

AUXERRE - EVIAN

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1
ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.10 Bet365



LORIENT - BREST

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.83 Bet365



LEVERKUSEN - GLADBACH

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1
ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.10 Bet365



ERGOTELIS - KERKYRA

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.95 Bet365



ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ
WIGAN - WEST BROM                          1   Bet365 2.75
GRASSHOPERS - YOUNG BOYS           2   Bet365 1.80
CARTAGENA - TARAGONA                     Bet365 1.72
NEUSTADT - AUSTRIA WIEN                 2   Bet365 1.90
MONTREAL - CHICAGO                         2   Bet365 2.60
OLIMPO - RACING CLUB                       2   Bet365 2.75




Dealaki.gr
Κάντε "Like" στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τις καλύτερες προσφορές γύρω σας!
Πατήστε εδώ

GetPrize.gr
Κάντε "Like" στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τους καλύτερους διαγωνισμούς και εκπτωτικά κουπόνια!
Πατήστε εδώ

Acai Berry Thin
Το κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους!
Πατήστε εδώ


Caesar

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου