powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

''ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ'' ΤΕΤΡΑΔΑ...!!!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους! Δεν κατάφερε να σκοράρει ένα γκολ και η Fulham χθες βράδυ, έτσι ώστε να πληρωθούμε. Συνεχίζουμε σήμερα Τρίτη, με επιλογές από Euroleague μπάσκετ και Champions League. Πάμε να δούμε, λοιπόν, τις επιλογές μας.

Ξεκινώντας με Champions League και τον αγώνα του ΑΠΟΕΛ με τη Real Madrid, καταλήγουμε σε ποντάρισμα από σύνολο τερμάτων. Αμυντικά θα παραταχθεί απόψε η κυπριακή ομάδα και ό,τι βγει. Η Real Madrid δεν είναι Lyon όμως, με όλο το σεβασμό. Πάω με τα 2-3 γκολ σε απόδοση του 2.00, με τα σκορ 0-2, 0-3 να παίζουν αρκετά. Μια από τα ίδια και στο έτερο παιχνίδι μεταξύ της Benfica και της Chelsea. Ανοιχτά εδώ όλα τα αποτελέσματα, οπότε πηγαίνουμε και εδώ με το παραπάνω σύνολο τερμάτων, αδιαφορώντας για την τελική έκβαση του παιχνιδιού.

Συνεχίζουμε με μπάσκετ και Euroleague. Κάνει το 2-1 η Unics απόψε απέναντι στην Barcelona. Τα πάλεψε και τα δύο παιχνίδια της εκτός έδρας η ομάδα από τη Ρωσία. Πιστεύω πως έχει, λοιπόν, τη δυνατότητα να τα καταφέρει απόψε. Αποδοση 1.54 ο άσσος της με πλεονέκτημα υπέρ της 7.5 πόντους. Κλείνουμε με αυριανό παιχνίδι μεταξύ της Bilbao και της CSKA Moscow. Πρώτη ομάδα στο Final 4 της Πόλης η ομάδα του Jonas Kazlauskas, με νίκη από ημίχρονο. Καλά ήταν μέχρι εδώ για την ομάδα της Bilbao. Φάνηκε και στα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς, πως δεν έχει τη δυνατότητα να κοντράρει την CSKA Moscow. Στο 1.52 το διπλό από ημίχρονο.

APOEL - REAL MADRID:                 2-3 GOALS      Bet365 2.00
BENFICA - CHELSEA:                     2-3 GOALS      Bet365 1.95
UNICS KAZAN - BARCELONA:  1 (+7.5 ΠΟΝΤΟΥΣ)  Bet365 1.54
BILBAO - CSKA MOSCOW:                  2/2             Bet365 1.52





Dealaki.gr
Κάντε "Like" στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τις καλύτερες προσφορές γύρω σας!
Πατήστε εδώ

GetPrize.gr
Κάντε "Like" στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τους καλύτερους διαγωνισμούς και εκπτωτικά κουπόνια!
Πατήστε εδώ

Acai Berry Thin
Το κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους!
Πατήστε εδώ

Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου