powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ - ΚΥΡΙΑΚΗΣ!

Καλημέρα σε όλους τους φίλους! 1-1 έληξε το χθεσινοβραδινό παιχνίδι από το ιρλανδικό πρωτάθλημα και πήραμε έτσι τα χρήματά μας πίσω. Σαββατοκύριακο, λοιπόν, με τις επιλογές για στοιχηματισμό να είναι πολλές, όπως άλλωστε κάθε Σαββατοκύριακο. Οι παρακάτω επιλογές μας είναι και από τις δύο ημέρες, πάντοτε με αιτιολόγηση. Πάμε, λοιπόν, να τις δούμε:

Ξεκινάμε με αγγλικό πρωτάθλημα, με δύο παιχνίδια από την League 2. Shrewsbury εναντίον Aldershot το πρώτο παιχνίδι. Καθαρά και μόνο λόγω καθυστέρησης σημείου τα 2-3 γκολ, μιας και η φιλοξενούμενη ομάδα έχει να επιβεβαιώσει το παραπάνω σύνολο τερμάτων εδώ και 8 αγωνιστικές! Συνεχίζουμε με το παιχνίδι ανάμεσα στην Crewe Alexandra και τη Northampton. Η ομάδα των over, για πολλούς Crewe Alexandra μετράει τρία συνεχόμενα under. Η προϊστορία δείχνει γκολ μεταξύ των δύο ομάδων και θα εμπιστευτώ το over. Κλείνουμε με παιχνίδι από την αγγλική Championship. Ντέρμπι ανόδου μεταξύ της West Ham και της Reading. Η προϊστορία δείχνει μόνο under μεταξύ των δύο ομάδων. Παρ' όλα αυτά, αναμένω να σημειωθούν τέρματα, παρ' όλο το προσεκτικό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Αν ξεφύγει το παιχνίδι δεν νομίζω να γίνει με περισσότερα από τρία τέρματα. Τα 2-3 γκολ, λοιπόν, με καλύπτουν.

Συνεχίζουμε με παιχνίδι από το ιταλικό πρωτάθλημα μεταξύ της Catania και της Milan. Αν και επακολουθεί ο επαναληπτικός για το Champions League με την Barcelona, οι ''Rossoneri'' δεν έχουν τη δυνατότητα για απώλεια βαθμών στο εγχώριο πρωτάθλημα, μιας και η Juventus ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής. Αδιάφορη η Catania, δεν έχει λόγο να κλειστεί. Προϊστορία απόλυτη υπέρ της επιλογής μας και καθυστέρηση σημείου, συν τοις άλλοις, από πλευράς Catania, μας οδηγούν στα 2-3 τέρματα.

Περνάμε σε αγώνες Κυριακής τώρα. Από ελληνικό πρωτάθλημα ξεχωρίζουμε το Χ2 του ΟΦΗ στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης. Η κρητική ομάδα εδώ και τέσσερις συνεχόμενες αγωνιστικές μετράει 4/4 ήττες και μάλιστα χωρίς να καταφέρει να σκοράρει. Επαναληπτικοί κυπέλλου μεσοβδόμαδα και για τις δύο ομάδες. Του Αστέρα κρισιμότερος θεωρητικά, μιας και ο ΟΦΗ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό έχει μονάχα θεωρητικές ελπίδες. Λάθος αποδόσεις, έπρεπε τουλάχιστον να είναι ισοδύναμες. Πάμε με το Χ2, λοιπόν. Από ελληνικό πρωτάθλημα κρατάμε και τα 2-3 γκολ στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τα Γιάννενα.

Κλείνουμε με μπασκετικό ποντάρισμα και ποντάρισμα από τένις. Τον άσσο της Milano κρατάμε, με αντίπαλο την Umana Venezia. Από ήττα προέρχεται η ομάδα του Sergio Scariolo την προηγούμενη αγωνιστική. Η Umana Venezia βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας. Πεισμώνει όταν παίζει με πρωτοπόρους το Milano. Χαμηλώνουμε το χάντικαπ στους -3.5 πόντους κατά του Μιλάνου και ποντάρουμε τον άσσο του 1.54. Κλείνουμε με νικητή του ATP του Miami τον Novak Djokovic. Ο λόγος; Είναι ο καλύτερος των τεσσάρων που απέμειναν για την κατάκτηση του συγκεκριμένου ATP. Στο 1.50 η νίκη-κατάκτησή του από το Σέρβο τενίστα, που αποδίδει καταπληκτικό τένις στο συγκεκριμένο τουρνουά.

ΑΓΩΝΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

SHREWSBURY - ALDERSHOT:    2-3 GOALS      Bet365 1.95
CREWE - NORTHAMPTON:    OVER 2.5 GOALS  Bet365 1.75
WEST HAM - READING:              2-3 GOALS       Bet365 1.95
CATANIA - MILAN:                      2-3 GOALS       Bet365 1.95



ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΦΗ:              X2               Bet365 1.72
ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ:               2-3 GOALS        Bet365 1.95
MILANO - UMANA VENEZIA:     1 (-3.5 ΠΟΝΤΟΙ)     Bet365 1.54
ATP MIAMI WINNER:             NOVAK DJOKOVIC  Bet365 1.50





Dealaki.gr
Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τις καλύτερες προσφορές γύρω σας!
Πατήστε εδώ

BonusDeals
Όλες οι προσφορές από τα Deal Sites σε μια σελίδα!
Πατήστε εδώ

Acai Berry Thin
Το κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους!
Πατήστε εδώ

Laftsis

1 σχόλιο:

  1. Την πεμπτη που μας περασε ταμειο με Μπιλμπαο, Σπορτινγκ και Ατλετικο... το εχεις βλεπω!!! προχωρα...

    θα χαρω να σε δω στο blog μου να τα πουμε και για την Παναθα!!!

    sport-lab.blogspot.com
    sport-lab.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή