powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ EUROLEAGUE!

Καλημέρα σε όλους τους φίλους! Αρχίζει σήμερα η προημιτελική φάση για την Euroleague, με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει με πλεονέκτημα έδρας τη Maccabi Tel Aviv, ενώ τον Ολυμπιακό την ομάδα της Montepaschi Siena με μειονέκτημα έδρας.

Απόψε, λοιπόν, ρίχνεται στη μάχη ο Παναθηναϊκός με τη νίκη να κρίνεται επιτακτική από την ομάδα του Zeljko Obradovic, αφού η διατήρηση του απολύτου στο ΟΑΚΑ είναι αυτή που θα φέρει την πρόκριση για τους περσινούς πρωταθλητές Ευρώπης. Στοιχηματικά κρατάμε τον άσσο του Παναθηναϊκού με 4 και και πάνω πόντους στο 1.54. Για την αυριανή μέρα και τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Siena, προσωπική μου άποψη πως η νίκη της ιταλικής ομάδας δεν σπάει σχεδόν με τίποτα. Καλύτερη η γηπεδόυχος ομάδα από αυτή του Ολυμπιακού, με καταπληκτική πορεία μέχρι τώρα στη διοργάνωση και με καλύτερη ομάδα από την περσινή. Άσσος από ημίχρονο για καλύτερη απόδοση, μιας και το 1.28 του άσσου δεν μας καλύπτει ως απόδοση.

PANATHINAIKOS - MACCABI TEL AVIV

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1 (-3.5 ΠΟΝΤΟΙ)
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.54 Bet365



MONTEPASCHI SIENA - OLYMPIACOS

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1/1
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.58 Bet365




Dealaki.gr
Κάντε "Like" στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τις καλύτερες προσφορές γύρω σας!
Πατήστε εδώ

GetPrize.gr
Κάντε "Like" στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τους καλύτερους διαγωνισμούς και εκπτωτικά κουπόνια!
Πατήστε εδώ

Acai Berry Thin
Το κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους!
Πατήστε εδώ

Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου