powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

ΔΥΟ UNDER ΚΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΔΙΠΛΟ!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους! 0/2 για το διήμερο που μας πέρασε. Για έναν πόντο κέρδισε η Siena, μιας και ο Ολυμπιακός κατάφερε να γυρίσει από διαφορά 15 πόντων το παιχνίδι, απειλώντας την ιταλική ομάδα για δεύτερο συνεχόμενο break. Σάββατο σήμερα και οι στοιχηματικές επιλογές πολλές, όπως πάντα.

Ξεκινάμε με ιταλικό πρωτάθλημα και δεύτερη κατηγορία. Κρατάμε το under 2.5 goals στο παιχνίδι της Cittadella με τη Sampdoria. 10/12 under μετράει η φιλοξενούμενη στα τελευταία της 12 παιχνίδια, γιατί όχι ακόμα ένα και σήμερα σε απόδοση 1.57. Συνεχίζουμε με ακόμα ένα under στο παιχνίδι του Ατρόμητου με την Ξάνθη. Πιθανή η στοιχηματική έκπληξη εδώ με το X2 της Ξάνθης να φαίνεται καλό, πατώντας στη θεωρεία επιτέλους νίκη για τους ακρίτες και στην αναμενόμενη κούραση των γηπεδούχων. Με τα λίγα τέρματα θα πάω για μεγαλύτερη ασφάλεια. Κλείνουμε με μπασκετικό ποντάρισμα και το διπλό του Περιστερίου στην έδρα του Κολοσσού Ρόδου, μιας και οι 19.5 πόντοι υπέρ των φιλοξενούμενων μας καλύπτουν και με το παραπάνω. Μεγάλο το βαθμολογικό κίνητρο για τους φιλοξενούμενους, μιας και θα παλέψουν για τη σωτηρία λογικά με τον Ίκαρο Καλλιθέας.

CITTADELLA - SAMPDORIA

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: UNDER 2.5 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.57 Bet365



ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΞΑΝΘΗ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: UNDER 2.5 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.53 Bet365



ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2 (+19.5 ΠΟΝΤΟΙ)
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.90 Bet365





Dealaki.gr
Κάντε "Like" στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τις καλύτερες προσφορές γύρω σας!
Πατήστε εδώ

GetPrize.gr
Κάντε "Like" στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τους καλύτερους διαγωνισμούς και εκπτωτικά κουπόνια!
Πατήστε εδώ

Acai Berry Thin
Το κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους!
Πατήστε εδώ

Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου