powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΕΚΤΙΜΗΣΕΩΝ !!!

Καλησπέρα σας! Ακόμα ένας διαγωνισμός για σας (http://betrace.blogspot.com/2012/04/paysafe-10-champions-league-2004-porto.html), όπου θα δώσουμε δύο paysafe των 10 ευρώ στην Bet365 και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας στείλετε ένα e-mail με την απάντηση του διαγωνισμού και τα στοιχεία σας! Σήμερα, έχουμε πολύ ενδιαφέρον αγώνες και ποικιλία εκτιμήσεων.

Θα ξεκινήσω με την αγαπημένη μου κατηγορία την Bundesliga II, όπου η Κότμπους υποδέχεται τη Χάνσα Ροστόκ. Και οι δύο ομάδες θέλουν βαθμούς, οι γηπεδούχοι για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους και οι φιλοξενούμενοι για να βρεθούν στη θέση που οδηγεί στα μπαράζ παραμονής. Πιστεύω πως θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες, αλλά το σκορ δεν θα ανοίξει πολύ. Έπειτα, η Μπράουνσβαϊγκ υποδέχεται την Γκρόιτερ Φιρτ. Οι γηπεδούχοι είναι αδιάφοροι, αφού κατάφεραν να εξασφαλίσουν την παραμονή τους και οι φιλοξενούμενοι είναι πρώτοι και θεωρητικά την άνοδο την έχουν εξασφαλίσει. Πιστεύω στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν θα σημειωθούν πολλά τέρματα και αν ναι θα τα βάλει μόνο μία ομάδα. Στη συνέχεια, η Σεντ Πάουλι υποδέχεται στην καυτή έδρα της, την Ουνιόν Βερολίνου. Οι γηπεδούχοι θέλουν οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς της νίκης, αν θέλουν να κυνηγήσουν τις θέσεις που οδηγούν στα μπαράζ ανόδου. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι είναι αδιάφοροι και εφόσον η Σεντ Πάουλι έχει να γευτεί πολύ καιρό τη νίκη, πιστεύω πως από νωρίς θα κλειδώσει το παιχνίδι. Κατόπιν, η Ντίσελντορφ υποδέχεται την ΦΣΒ Φρανκφούρτης. Και οι δύο ομάδες θέλουν τους βαθμούς της νίκης. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τρίτη θέση, αλλά για να συνεχίσουν να ελπίζουν στην άνοδο πρέπει να πάρουν τη νίκη, απέναντι σε μία ομάδα, που βρίσκεται ακριβώς πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού, όπου και αυτή θέλει τη νίκη, έτσι ώστε να εξασφαλίσει την παραμονή της. Οπότε πιστεύω πως στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα σημειωθούν πολλά τέρματα, όπου και η προϊστορία στα μεταξύ τους αυτό μας δείχνει.

Στη συνέχεια πάμε Bundesliga, όπου η Χέρτα του Ρεχάγκελ υποδέχεται τη Φράιμπουργκ. Και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε κρίσιμη θέση στο βαθμολογικό πίνακα, αν και η Χέρτα βρίσκεται σε χειρότερη θέση. Πάλι και σ' αυτό το παιχνίδι, πιστεύω πως θα σημειωθούν αρκετά γκολ, εφόσον και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη και σ' αυτό μας βοηθάει η προϊστορία στα μεταξύ τους.

Ξεφεύγουμε τώρα και πάμε προς Ιταλία μεριά, όπου η ομάδα του Κιέβου υποδέχεται τη Μίλαν. Την προηγούμενη αγωνιστική έκανε τη γκέλα απέναντι στη Φιορεντίνα, όπου έχασε 1-2, με αποτέλεσμα να περάσει μπροστά η Γιουβέντους. Σήμερα, πιστεύω πως εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσει την αδιάφορη Κιέβο, αλλά το σκορ δεν θα ξεφύγει πολύ.


Τέλος, θα κλείσω με τη Μπλάκμπερν, που υποδέχεται τη Λίβερπουλ. Η Μπλάκμπερν βρίσκεται στην κόκκινη γραμμή του υποβιβασμού και θέλει οπωσδήποτε ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα στην έδρα της, απέναντι σε μία αδιάφορη Λίβερπουλ, που τώρα πλέον έχει το μυαλό της, στον ημιτελικό κυπέλλου, που θα γίνει στο ''Γουέμπλεϊ'', με αντίπαλο την Έβερτον σε λίγες μέρες.

ENERGIE COTTBUS - HANSA ROSTOCK

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2-3 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.95 Bet365



BRAUNSCHWEIG - GREUTHER FURTH

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: NO GOAL
ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.00 Bet365



ST. PAULI - UNION BERLIN

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1/1
ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.30 Bet365



FORTUNA DUSSELDORF - FSV FRANFURT

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: OVER 3 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.37 Bet365


HERTHA - FREIBURG

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: OVER 2.5 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.80 Bet365



CHIEVO - MILAN

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2-3 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.00 Bet365



BLACKBURN - LIVERPOOL

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1X
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.66 Bet365





Dealaki.gr
Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τις καλύτερες προσφορές γύρω σας!
Πατήστε εδώ

BonusDeals
Όλες οι προσφορές από τα Deal Sites σε μια σελίδα!
Πατήστε εδώ

Acai Berry Thin
Το κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους!
Πατήστε εδώ


TsiRi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου