powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 14 Απριλίου 2012

ΤΕΤΡΑΔΑ ΓΙΑ ΝΕΟ ΤΑΜΕΙΟ!

Καλημέρα σε όλους τους φίλους! Επιτυχημένη στοιχηματικά η χθεσινή μέρα, με το 4/4 να το καταδεικνύει σαφέστατα. Μεγάλο Σάββατο σήμερα και το στοιχηματικό κουπόνι έχει πολλούς και άκρως ενδιαφέροντες αγώνες. Πάμε να δούμε τι έχουμε ξεχωρίσει:

Πρώτη και κύρια επιλογή μας το τεράστιο διπλό της Manchester City στην έδρα της Norwich. Για πρωτάθλημα πάει η φιλοξενούμενη, θέλει να αγχώσει ακόμα περισσότερο τη συμπολίτισσά της, Manchester United, που παίζει την επόμενη μέρα, μειώνοντας τη διαφορά τους στους δύο βαθμούς. Στο 1.53 το διπλό παίζεται με κλειστά μάτια ακόμα και να μην έρθει. Πολύ καλύτερη σαν ομάδα η Manchester City, αναγκαιότητα νίκης, αδιαφορία γηπεδούχου! Πείθει και τον πιο αδαή του στοιχήματος ως πρώτη του επιλογή στο κουπόνι του, ανεξαρτήτως τελικού αποτελέσματος.

Συνεχίζουμε με Γερμανία και δύο αγώνες από Bundesliga. Το να σκοράρουν αμφότερες οι δύο ομάδες καλοβλέπουμε στο παιχνίδι του Hamburg με το Hannover στο 1.66. Αναγκαιότητα νίκης και από τις δύο ομάδες για διαφορετικούς λόγους. Η γηπεδούχος για να αποφύγει μπλεξίματα με ''κόκκινη ζώνη'' και η φιλοξενούμενη για ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αναμένω αντίδραση από πλευράς Hamburg, ύστερα από την τεσσάρα της Hoffenheim και μάλιστα με μηδέν ενεργητικό (4-0). Συνεχίζουμε με 2-3 τέρματα στο παιχνίδι της Kaiserslautern με τη Nuremberg. Ελπίζουμε να μην ξεφύγει περισσότερο το παιχνίδι και να επιβεβαιώσει η φιλοξενούμενη τα 2-3 γκολ, ύστερα από πέντε συνεχόμενες αγωνιστικές.

Κλείνουμε με το παιχνίδι της Milan με την Genoa. Στο 1.53 το over, μας υπερκαλύπτει για να κλείσουμε το δελτίο μας. Ξέσπασμα των γηπεδούχων αναμένω, με πολλά γκολ. Αν ήταν χαμηλότερο από 1.50 το over θα πήγαινα στο over 3.5 goals sto 2.25. Στο 1.53 το αγοράζω και λέω και ευχαριστώ...!!!

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

NORWICH - MAN. CITY:                              2              Bet365 1.53
HAMBURG - HANNOVER:                   GOAL-GOAL     Bet365 1.66
KAISERSLAUTERN - NUREMBERG:     2-3 GOALS      Bet365 1.95
MILAN - GENOA:                           OVER 2.5 GOALS  Bet365 1.53





Dealaki.gr
Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τις καλύτερες προσφορές γύρω σας!
Πατήστε εδώ

BonusDeals
Όλες οι προσφορές από τα Deal Sites σε μια σελίδα!
Πατήστε εδώ

Acai Berry Thin
Το κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους!
Πατήστε εδώ

Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου